Vizitator john39 Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Am un tv LCD pe masa si imi face zile fripte. Este Panasonic, model TX-32LM70PA, sasiu GLP21MA. Comportament > lipsa imagine si sunet. Tensiunile masurate pe sursa si placa sunt ok pt. aprox. 8sec, dupa care tv-ul trece in stand-by. Ledul verde trece in rosu si apoi da cate 1 impuls la 2sec. Are cineva idee daca este din sursa ? Adica din MR4040 ? Daca nu din ce ar mai putea fi ,astept idei ceva ... thks Link spre comentariu
vasile eugen Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 in primul rind verificati starea condesatorelor din sursa,chiar si acelea nepolariza pe tensiunile de 630-2000v, sa fiti sigur ca sursa este buna..... uite si schema: http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=50060 Bafta Link spre comentariu
Vizitator john39 Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Merci , trec pe verificare ! Link spre comentariu
Vizitator john39 Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 inca nimic...suspect ar fi MR4040 Link spre comentariu
suciuclaudiu Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 inca nimic...suspect ar fi MR4040eu cred ca problema ta este undeva pe circuitul invertor-neon ,daca sursa functioneaza mr este ok,la acest model in garantie am avut probleme cu invertorul si neoanele!SUCCES Link spre comentariu
stereomaster Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 cEL MAI PROBABIL, ASA CUM ZICE SI SUCUCLAUDIU E DIN NEOANE SAU INVERTROR.cA SA TE PRIZI DACA UN NEON E PE DUCA, FA-TI UN DIVIZOR DE INALTA TENSIUNE SI VEZI PE CARE NEON DIFERA TENSIUNE IN COMPARATIE CU CELELALTE.Scuze, am uitat Caps Lock-ul pe ON E posibil sa fie si dintr-un traf ridicator, dar mai mari sanse ai sa fie un neon. Link spre comentariu
Vizitator john39 Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Merci mult pt sugestii , am sa incerc si pe partea de invertoare ! Link spre comentariu
liviumoldovan Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 nu este mr4040am si eu unul la fel sursa si invertorul le-am verificat in alt tv . erau okbanuiesc neoanele Link spre comentariu
lebensborn62 Postat Iulie 9, 2013 Partajează Postat Iulie 9, 2013 inca nimic...suspect ar fi MR4040eu cred ca problema ta este undeva pe circuitul invertor-neon ,daca sursa functioneaza mr este ok,la acest model in garantie am avut probleme cu invertorul si neoanele!SUCCESBuna ziua , ati facut tv din astea in garantie ? Putem vorbi putin ? Link spre comentariu
gaspadin Postat Iulie 9, 2013 Partajează Postat Iulie 9, 2013 La TX32LMD70A este un defect obisnuit, se rezolva cu inlocuirea de panel sau upgrade de soft. Nu stiu daca e la fel si la dumneavoastra. Ce fel de panel aveti, LG? Asta e info care am gasit:Please be aware the Technical Information for the poor start up of the LCD backlight,Symptom: The set starts to power up from standby, but eventually shuts down in protectionMode with one red LED blink. After a prolonged period of use, the distribution of the mercury(Hg) in the LCD backlight is uneven. This makes the lamp difficult to start. This information can be found in the technical documents view; Select the model number and the technical information filters to view this information.The software can be downloaded under Software Driver. Once this is downloaded to a SDCard. This must be inserted to the SD slot only, do not use the common interface socket.Please Note this software is for the TX32LMD70A ,but is not for the TX32LMD70. Link spre comentariu
Vizitator oli42 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu un panel pentru LCD Panasonic TX-32LM70PA? Tipul este L5EDD8Q00036 [L5EDD6Q00027]. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum