Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD PANASONIC model TX-32LM70PA

Vizitator john39

Postări Recomandate

Vizitator john39

Am un tv LCD pe masa si imi face zile fripte. Este Panasonic, model TX-32LM70PA, sasiu GLP21MA. Comportament > lipsa imagine si sunet. Tensiunile masurate pe sursa si placa sunt ok pt. aprox. 8sec, dupa care tv-ul trece in stand-by. Ledul verde trece in rosu si apoi da cate 1 impuls la 2sec. Are cineva idee daca este din sursa ? Adica din MR4040 ? Daca nu din ce ar mai putea fi ,astept idei ceva ... thks

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

1

• stereomaster

1

• suciuclaudiu

1

• liviumoldovan

1

inca nimic...suspect ar fi MR4040

eu cred ca problema ta este undeva pe circuitul invertor-neon ,daca sursa functioneaza mr este ok,la acest model in garantie am avut probleme cu invertorul si neoanele!SUCCES
Link spre comentariu

cEL MAI PROBABIL, ASA CUM ZICE SI SUCUCLAUDIU E DIN NEOANE SAU INVERTROR.cA SA TE PRIZI DACA UN NEON E PE DUCA, FA-TI UN DIVIZOR DE INALTA TENSIUNE SI VEZI PE CARE NEON DIFERA TENSIUNE IN COMPARATIE CU CELELALTE.Scuze, am uitat Caps Lock-ul pe ON :jytuiyu E posibil sa fie si dintr-un traf ridicator, dar mai mari sanse ai sa fie un neon.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

inca nimic...suspect ar fi MR4040

eu cred ca problema ta este undeva pe circuitul invertor-neon ,daca sursa functioneaza mr este ok,la acest model in garantie am avut probleme cu invertorul si neoanele!SUCCES
Buna ziua , ati facut tv din astea in garantie ? Putem vorbi putin ?
Link spre comentariu

La TX32LMD70A este un defect obisnuit, se rezolva cu inlocuirea de panel sau upgrade de soft. Nu stiu daca e la fel si la dumneavoastra. Ce fel de panel aveti, LG? Asta e info care am gasit:Please be aware the Technical Information for the poor start up of the LCD backlight,Symptom: The set starts to power up from standby, but eventually shuts down in protectionMode with one red LED blink. After a prolonged period of use, the distribution of the mercury(Hg) in the LCD backlight is uneven. This makes the lamp difficult to start. This information can be found in the technical documents view; Select the model number and the technical information filters to view this information.The software can be downloaded under Software Driver. Once this is downloaded to a SDCard. This must be inserted to the SD slot only, do not use the common interface socket.Please Note this software is for the TX32LMD70A ,but is not for the TX32LMD70.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări