florin2901 Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 La cererea unui prieten, actual Angajatorul meu, am preluat un CNC model mai vechi, am inlaturat vechiul dulap de comanda, ceva de genul 2m latime, 2.5m inaltime si aproape 2m adancime, l-am inlocuit cu clasicul computer "utilat" cu softul necesar si uite ca a luat nastere un CNC aproape nou..... Aveti aici poze cu si despre..... CNC reutilat la sectiunea "Poze CNC" Link spre comentariu
Vizitator onica_marian Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Mare mai e!!! Pai cu astfel de masinarie poti face niste pale pt turbine eoliene de numa numa....Succes in continuare cu aducerea lui la viata! Am avut si eu de-a face (la facultate) cu niste masinarii de acest gen, care pur si simplu m-au uimit la capitolele complexitate si rigiditate. Din pacate dupa trecerea regimului comunist la noi in tara lumea n-a stiut sa pastreze (chiar sa exploateze) nici macar farama aceea de tehnologie. :cry: pacat.... Link spre comentariu
florin2901 Postat Septembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Sincer..... nu m-am gandit sa o masor, dar promit ca luni sa o masor fizic si ca suprafata efectiva de lucru si am sa va comunic.... In schimb..... ce zici de masina asta? Am pus link-ul pentru ca video de pe Youtube nu vrea sa apara.... :cry: Am inceput sa-mi construiesc si acasa un mini cnc ..... cat un format A4. Voi pune poze cu cnc-ul meu de acasa ...... doar sa le fac ca nu am nici una.. Link spre comentariu
florin2901 Postat Octombrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Cu scuzele de rigoare....... Am masurat bratul masinii de mai sus.... are nu mai putin de 6.5 m. Insa a facut un circuit imprimat de 40 / 25 mm, pentru o sonda logica. Printre altele am mai gravat placa care reprezinta "tabla cu cele 10 porunci" in limba ebraica. Nu sunt adeptul inflacarat a vreunei religii, nu am nimic impotriva nici unei religii. Aceasta placa mi-a fost ceruta de un coleg si pot spune ca a iesit bine..... Apropo.... puteti intra pe www.einstein.ucoz.com sa vedeti mai multe despre aceasta masina.... Link spre comentariu
florin2901 Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Si uite ca va lua nastere o a doua masina..... Un "puiut" putin mai mic. E vorba de o freza de scularie, care in ultimele zile a fost supusa unui proces de dezmembrare, pentru a stabili care piese vor ramane montate si care nu. Asta pentru ca nu mai e nevoie de cutia de avansuri..... si de alte subansambluri.... Va voi tine la curent.... Intrati pe www.einstein.ucoz.com la sectiunea "Photo album" unde am mai postat un album.... "Freza mica" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum