hpavictor Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Sunt foarte egoist , pentru ca nu mai exista nicio sansa sa reinvie URSS , deci astea care mai sunt , sunt chiar ULTIMELE ! Deschideti ochii bine si recuperati de unde mai puteti , ca eu caut de o viata.....nu epuizati sansa , cum l-ai vazut , gata , i-ai si schimbat propietarul ! Link spre comentariu
mester strica Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Am mai mesterit si eu cite ceva cu EMF 500,mai am citeva bucati,dar largime de banda de 2,4 KHz n-am intilnit.Largimea de banda este in general intre 3-3,3KHz.Asa ca folositi-le cu incredere pe cele care le aveti.Exista si EMF 500 cu 11 discuri(cele "clasice" sint cu 9 discuri)folosite in trscv.militare,dar si acelea au largimea de banda de 3 KHz. Sa auzim de bine 73. Link spre comentariu
yo8rqp Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Asa este.EMF cu largime 2,4 khz nu exista din ce stiu eu.Faptul ca are o largime ceva mai mare ,comfera transceiverului o modulatie super. Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Am mai mesterit si eu cite ceva cu EMF 500,mai am citeva bucati,dar largime de banda de 2,4 KHz n-am intilnit.Largimea de banda este in general intre 3-3,3KHz.Asa ca folositi-le cu incredere pe cele care le aveti Sa auzim de bine 73. http://www.dessy.ru/cgi-bin/shop.cgi?do ... ode=260176 Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Va ofer un motiv de invidie Quartul este chiar cel original , a fost in cutiuta cu emf-ul......Va doresc si voua numai raritati......ca noutate , ieri in targul Radioamatorilor din Bucuresti ( 11.09.2010 ) am achizitionat o placa cu un filtru de 75MHz ( de la SNELGROVE ) si mixerele cu diode pentru prima si a doua conversie , din componenta statiei R1300 la numai 5 lei , pentru un viitor RTX..... Link spre comentariu
sebi_c Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Si mie-mi plac filtrele electromecanice! In anii '90 am cumparat un set EMF500 cu filtrul pt USB si doua cuarturi, unu' de 500KHz si altul 503.7KHz. Setul mai avea si un filtru pt telegrafie cu banda de 600Hz. Am dat cuiva filtrul pt USB si cuartul de 500KHz sa-si testeze omu' placa SSB pe care o construise. Dupa un timp, mi-a spus ca filtrul ce i l-am dat e defect. Am lasat-o balta, asa ca am ramas numai cu componentele din figura.Unii autori apreciaza ca electromecanicele DDR-iste pe 200KHz ar fi mai performante ca cele rusesti. Se poate aprecia acest lucru si prin prisma meticulozitatii germane, astfel fiecare filtru are precizate capacitatile de acord pe capetele filtrului. De regula aceste capacitati sunt furnizate odata cu filtrul. La cele rusesti, trebuie sa te muncesti putin pentru acest acord. Am primit de la posta, dupa ce s-au demolat statiile de frecventa, filtre MF200 pe USB cu banda 3.7KHz. Tot cam in acelasi timp, am primit si doua filtre MF200 cu banda 3.1KHz pe USB.Acum putin timp in urma am cumparat de pe forum si placile de R2500 cu toata gama de filtre MF200KHz, respectiv USB SSB cu banda de 3.1KHz, AM cu banda de 6KHz, CW cu banda 1400Hz, 500Hz si 110Hz. Link spre comentariu
sebi_c Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Referitor la postarea de mai inainte, poate are cineva disponibil un cuart de 200KHz, contracost. Altfel ar fi posibila folosirea unui cuart cu frecventa mai ridicata dupa care o divizare a acesteia, dar chiar vreau sa fac ceva numai cu lampi si acest lucru ar face lucrurile mai dificile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 http://www.radioamator.eu/index.php?topic=1460.0 Link spre comentariu
sebi_c Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Multumesc Nanopico pt info! Dar nu stiu daca 201KHz merge in loc de 200KHz, sau daca oscilatorul cu 201KHz se poate trage asa de mult pt a realiza 200KHz. Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Cumpar filtru ssb EMF-500 (ЭМФ-500-3В, ЭМФ-500-3H ),sau echivalent,deci cu banda intre 2,4...3khz.Am unul cu banda de 3,5khz si presupun ca este mare pentru ssb.Oferte pe mp.Credeam ca am rezolvat,dar aruncati o privire aici ! Link spre comentariu
yo8rqp Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Sunt de-a dreptul nesimtiti cu preturile astea si nu ma refer aici doar la aceste filtre.Va rog sa urmariti pe forumul radioamator.ro superbul coment al lui YO9HSW,referitor la aceste aberante cereri.Oamenii astia traiesc pe alta planeta!Inteleg ca e foame mare de bani,dar cei care posteaza aceste preturi astronomice frizeaza ridicolul si ne pun la indoiala inteligenta si bunul simt...Chestia cu "e prost cine da nu cine cere" nu mai merge!Deja s-au depasit limitele!Cu respect pt toti constructorii din YO! http://www.radioamator.ro/forum/viewtop ... 1115#p1115 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Daca pretul e prea mare, nu cumparati. Chiar daca e vorba de un USP care a fost detinut de dl. Paolazzo. Sau chiar un R126 de 400 de lei. Sau un R105 de 800 de lei. Preturile se mai si regleaza. Sa construim sanatosi! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Va ofer un motiv de invidieLucrul la CDG2000 merge tare incet - cine are copii de varsta frageda stie de ce.Intre timp mi-am "tras" si eu filtre (mai ieftine decat cele de pe radioamator.ro, hi). P.S. In realitate arata mult mai bine, nu am indemanarea lui @ovidanie in materie de fotografiat. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Are si Je : LSB, USB si AM! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Ah , ce ati reusit sa ma amarati........Oare de unde se poate procura un set de filtre + cuarturile pentru osc de purtatoare ca si cele din pozele de mai sus pentru CW ( narrow , wide ) USB , LSB eventual AM , FM si care ar fi preturile recomandate ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum