Vizitator sebi69 Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Salut, am si eu o nedumerire forte mare legata de tweetere. M-am uitat prin oferta de difuri profesionale si as vrea sa-mi explicati ce Dumnezeu sunt alea hornuri? Apoi ce-s alea drivere? Adica trebe sa cumperi doua chestii din astea ca sa faci un amarat de tweeter??? Ca eu pana acum toate tweeterele pe care le-am vazut erau confectionate dintr-o singura bucata. Chiar si alea cu palnie (care semana cu hornurile astea), aveau propria bobina, deci le puteai folosi ca atare fara sa mai cumperi nimic. Deci va rog sa-mi explicati de ce alea profesionale trebe cumparte pe bucati? Ca asa ajungi sa dai pe tweeter cat dai pe bas. Link spre comentariu
bogdan69 Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 de multe ori pe un tw dai mai mult decat pe un bas. eu chiar acum am luat un bas la 150 RON SI TW LA 280 ron Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Salut, am si eu o nedumerire forte mare legata de tweetere. M-am uitat prin oferta de difuri profesionale si as vrea sa-mi explicati ce Dumnezeu sunt alea hornuri? Apoi ce-s alea drivere? Hornurile sint niste pilnii . Au rolul de directionare si amplificare a sunetului emis de un difuzor. In functie de necesitati , aceste hornuri pot fi mai mici sau mai mari . Pretul la fel . Adica trebe sa cumperi doua chestii din astea ca sa faci un amarat de tweeter??? DA . Ca eu pana acum toate tweeterele pe care le-am vazut erau confectionate dintr-o singura bucata. Google Chiar si alea cu palnie (care semana cu hornurile astea), aveau propria bobina, deci le puteai folosi ca atare fara sa mai cumperi nimic. Deci va rog sa-mi explicati de ce alea profesionale trebe cumparte pe bucati? Pentru ca trebuie sa le adaptezi dupa nevoi si cerinte . Dispersie mai mare sau mai mica . Proiectie la distanta mare sau in zona de linga scena . Etc . Ca asa ajungi sa dai pe tweeter cat dai pe bas. Un difuzor bun de bass costa cam 100 Euro . Un driver + horn de calitate pot costa si 400 Euro Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 apoi si pe basuri pa poti da si 600 daca ai dat 400 deja pe piezouri sau drivere :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum