Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hornuri

Vizitator sebi69

Postări Recomandate

Vizitator sebi69

Salut, am si eu o nedumerire forte mare legata de tweetere. M-am uitat prin oferta de difuri profesionale si as vrea sa-mi explicati ce Dumnezeu sunt alea hornuri? Apoi ce-s alea drivere? Adica trebe sa cumperi doua chestii din astea ca sa faci un amarat de tweeter??? Ca eu pana acum toate tweeterele pe care le-am vazut erau confectionate dintr-o singura bucata. Chiar si alea cu palnie (care semana cu hornurile astea), aveau propria bobina, deci le puteai folosi ca atare fara sa mai cumperi nimic. Deci va rog sa-mi explicati de ce alea profesionale trebe cumparte pe bucati? Ca asa ajungi sa dai pe tweeter cat dai pe bas.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan69

1

• FIXVID

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator DJ DNA

Salut, am si eu o nedumerire forte mare legata de tweetere. M-am uitat prin oferta de difuri profesionale si as vrea sa-mi explicati ce Dumnezeu sunt alea hornuri? Apoi ce-s alea drivere?

Hornurile sint niste pilnii .

Au rolul de directionare si amplificare a sunetului emis de un difuzor.

In functie de necesitati , aceste hornuri pot fi mai mici sau mai mari . Pretul la fel .

Adica trebe sa cumperi doua chestii din astea ca sa faci un amarat de tweeter???

DA .

Ca eu pana acum toate tweeterele pe care le-am vazut erau confectionate dintr-o singura bucata.

Google

Chiar si alea cu palnie (care semana cu hornurile astea), aveau propria bobina, deci le puteai folosi ca atare fara sa mai cumperi nimic. Deci va rog sa-mi explicati de ce alea profesionale trebe cumparte pe bucati?

Pentru ca trebuie sa le adaptezi dupa nevoi si cerinte . Dispersie mai mare sau mai mica . Proiectie la distanta mare sau in zona de linga scena .

Etc .

Ca asa ajungi sa dai pe tweeter cat dai pe bas.

Un difuzor bun de bass costa cam 100 Euro .

Un driver + horn de calitate pot costa si 400 Euro

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări