lorik199 Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Am cateva intrebari, pt un proiect de-al meu mai deosebit(discutat aici pe forum destul de mult) Un tub dioda tip PY88 ce cadere de tensiune are pe el? Pana la ce frecventa merge? In datasheet nu zice nimic Caderea de tensiune este aceeasi si pt un tub EF183 legat ca dioda? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Pai in principiu caderea de tensiune pe tub iti depinde de intensitatea curentului ce trece prin el. Teoretic anodul unui py88 disipa 5W iar intensitatea maxima prin tub este 220mA (varf 550 mA parca). Caderea ar trebui sa fie undeva la 22-30V in sarcina.Succes! Link spre comentariu
elm Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Sint datasheet-uri care dau caurba in cauza. Si caderea de tensiune este pe la 25 .. 30V, intr-adevar. Link spre comentariu
lorik199 Postat August 13, 2010 Autor Partajează Postat August 13, 2010 multumesc de raspunsuriaceasta valoare aproximativa imi era necesara, deoarece n-aveam nici cea mai vaga ideea cat ar putea fi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum