Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display negativ CB Logan

Vizitator danutbanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulicuta2000

1

• adrian82

1

• daniels

1

• avolocaru

1

Ma bag in vorba fara sa stiu exact cum sta situatia la Logan, dar afisajele electronice au o folie pt polarizarea lumini, prin rotirea acelei folii ecranul devine negru si scrisul ''alb'' sau invers.

Link spre comentariu

asa cum spune avolocaru prin rotirea cu 90 de grade a foliei de polarizare pe display(prima folie) se obtine "negtivul"daca displayul este patrat totul se reduce la a desface acea folie si a o lipi la loc rotita,dar daca nu e patrata trebuie gasita o folie de la un display mai mare care fie este deja pe negativ,fie este suficient de mare ca sa fie rotita la 90grade si sa o poti decupa apoi dupa cum iti trebuieam facut asta la un ceas de mana,dar am avut noroc ca am gasit o folie de la un calculator de buzunar care nu era lipita de display si singura chestie grea a fost sa o desfac pe cea de pe displayul ceasuluispor la treaba :d

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

mai bine belesti folia de pe spate usor cu ajutorul unei lame subtiri si cu spirt fiindca folia e prinsa cu un lipici , ai grije sa nu zgarai ecranul si folia dupa ce ai dat jos folia cu o guma stergi ecranul de lipiciul ramas si la fel procedezi si pe folie daca nu faci rost de folie polarizata .Dupa aceea intorci folia pe verso si o pui tot pe spate de unde ai scoso si ai sa ai ecranul polarizat pe negativ , am facut asa ceva la tabloul de logan pe care l-am pus pe super nova :P

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator AlexFS

Asule!Si aici dã lumea de tine! :rade: Mai trebuie facuta urmatoarea precizare(eu am experimentat deja)Un display negativ facut prim metoda mai sus mentionata nu e ca unul care vine din fabrica! ARGUMENTpe cel din fabrica ..pixelii inactivi-negri...au o opacitate ridicata si nu lasa lumina de fundal sa interfereze cu cea a caracterelor, spre deosebire de cel HOMEMADE(care parca are si spatiul inter-pixel mai mare)Nu te uit Asule, sunt dator....am montat si eu tabloul pe SuperNova si merge struna!doar ca nu are CB :cry: (am dat 1 mil pe el)..in speranta ca rectific problema cat de curand!:DSi la mai bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări