Vizitator danutbanu Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Stie cineva care este modificarea de la un display normal la unul negativ pentru Logan?Multumesc, Link spre comentariu
avolocaru Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Ma bag in vorba fara sa stiu exact cum sta situatia la Logan, dar afisajele electronice au o folie pt polarizarea lumini, prin rotirea acelei folii ecranul devine negru si scrisul ''alb'' sau invers. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 asa cum spune avolocaru prin rotirea cu 90 de grade a foliei de polarizare pe display(prima folie) se obtine "negtivul"daca displayul este patrat totul se reduce la a desface acea folie si a o lipi la loc rotita,dar daca nu e patrata trebuie gasita o folie de la un display mai mare care fie este deja pe negativ,fie este suficient de mare ca sa fie rotita la 90grade si sa o poti decupa apoi dupa cum iti trebuieam facut asta la un ceas de mana,dar am avut noroc ca am gasit o folie de la un calculator de buzunar care nu era lipita de display si singura chestie grea a fost sa o desfac pe cea de pe displayul ceasuluispor la treaba Link spre comentariu
daniels Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 mai bine cauti la dezmembrari Link spre comentariu
adrian82 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 mai bine belesti folia de pe spate usor cu ajutorul unei lame subtiri si cu spirt fiindca folia e prinsa cu un lipici , ai grije sa nu zgarai ecranul si folia dupa ce ai dat jos folia cu o guma stergi ecranul de lipiciul ramas si la fel procedezi si pe folie daca nu faci rost de folie polarizata .Dupa aceea intorci folia pe verso si o pui tot pe spate de unde ai scoso si ai sa ai ecranul polarizat pe negativ , am facut asa ceva la tabloul de logan pe care l-am pus pe super nova :P Link spre comentariu
Vizitator AlexFS Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Asule!Si aici dã lumea de tine! Mai trebuie facuta urmatoarea precizare(eu am experimentat deja)Un display negativ facut prim metoda mai sus mentionata nu e ca unul care vine din fabrica! ARGUMENTpe cel din fabrica ..pixelii inactivi-negri...au o opacitate ridicata si nu lasa lumina de fundal sa interfereze cu cea a caracterelor, spre deosebire de cel HOMEMADE(care parca are si spatiul inter-pixel mai mare)Nu te uit Asule, sunt dator....am montat si eu tabloul pe SuperNova si merge struna!doar ca nu are CB :cry: (am dat 1 mil pe el)..in speranta ca rectific problema cat de curand!:DSi la mai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum