radue Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 Imi puteti recomanda un program care gaseste fisierele duplicate ( sau cu acelasi nume ) de pe calc?Merci anticipat. Link spre comentariu
roby_m Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Incearca cu NoClone. Nu-ti garantez ca e bun; eu doar am auzit de el, nu l-am folosit. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Vezi ca programul ACDSee ,pe care banuiesc ca-l folosesti si tu pt. vazut poze, are optiunea asta cred de la versiunea 5 in sus si functioneaza foarte bine. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 zi-mi adresa de mail si iti trimit unu` ......... nu stiu daca merge ca nu l-am incercat .... daca esti dispus sa faci experimente ...... ti-l trimit ;) Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Am avut eu ceva de genul asta mai demult, ii zicea System Mecanic, sau ceva de genul..., dar acum nu il mai am si imi trebuie @adi [email protected] Link spre comentariu
LevyB Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Iti recomand si eu System Mechanic, e un utilitar f. bun, il gasesti la http://www.iolo.com/sm/download.cfm din pacate versiunea 5.0 e cam mare (~32M), dar cauta pe net versiunea 3.7 care are ~1,7M. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum