Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rama foto pentru facut cabje foto ?

Mondan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mondan

7

• bogdan_

3

• Dr.L

2

• cristian_draghiescu

1

RoGeo, apreciez replicile tale, dar sa stii nu l-am rupt intentionat.Un timp l-am folosit asa rupt, dar cum eu imi tin placile la gramada, s-o fi pirdut pe undeva ca nu l-am mai gasit. Inteleg ce spui tu, dar parca nu as arunca rama foto.

Link spre comentariu

Nici nu trebuie sa arunci aparatul. Cauta alta cheita (plastic) de la un conector care nu-ti mai trebuie. Sau improvizeaza cu o bucata de "sticla de plastic" adica PET de apa sau suc sau plastic de la ambalajele de tip blister.Explicatiile le-am dat pentru ca am mai intalnit de mai multe ori cazuri in care lumea "rupe" acel tip de conector in loc sa-l deschida, asa ca am considerat ca ar fi bine sa descriu cum se desface corect. Uneori se intampla sa se rupa si fara sa vrei dar explicatiile nu erau neaparat pentru tine ci asa, in general, pentru cei care nu stiu cum se desface.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări