Mondan Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Se poate ca in loc de transpaenta "de desupra" cablajului sa pun panoul LCD pentru al unei rame foto cu poza cablajului alb-negru ? Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Tu te-ai uitat peste ce ai scris inainte de a trimite mesajul ?De ce nu folosesti limba romana ? Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Chiar daca lumina UV va trece prin sticla de la LCD, chiar daca o blocheaza si creeaza un contrast suficient, locul unde apare obstacolul, cristalul, este prea departe de suprafata sticlei ca sa poti obtine pe placa o imagine suficient de buna. In caz ca nu stiai, cand se face expunerea se prefera ca partea imprimata a filmului sa fie inspre placa pentru a creea umbre si probleme legate de refractie cat mai putine. Link spre comentariu
stefan_k Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Tu te-ai uitat peste ce ai scris inainte de a trimite mesajul ?De ce nu folosesti limba romana ?Daca cel putin doi oameni au inteles ce s-a intrebat, inseamna ca problema e altundeva. Link spre comentariu
Mondan Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 nostimScuze pentru exprimarea scrisa.Eu nu am spus sa pun cblajul in fata monitorului, ci sa pun peste PCB-ul foto ecranul LCD, fara lampa din spate si sa il luminez cu o lampa UV. Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Cred ca in afara de un "pentru" scapat pe acolo in plus nu e nici o problema cu mesajul. Ca sa revin la subiect.... Motivul intrebarii este pur curiozitate sau este vreunul tehnic/de cost? Din punctul meu de vedere, daca imprimanta exista, poti printa multe multe cablaje pe multe filme de banii pe care ii dai pe rama. In plus, nu stiu daca au suficienti dpi ramele alea ca sa faci ceva calumea. Nici la scara industriala nu vad fezabila treaba, tocmai din motivul spus inainte: cristalul e prea departe de placa si face umbre. In plus, intre pixeli ai spatii mici prin care va trece lumina.LE: @Mondan eu am inteles ce vrei sa faci. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Ideea e bestiala, categoric merita incercat! Cand am timp cumpar o bucata de cablaj foto si o lipesc de monitor sa vad ce iese!Chiar daca nu merge direct macar cu o lentila care sa focalizeze pe placa, pentru cablaje mai mici, si tot ar fi genial daca merge. Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Cand am timp cumpar o bucata de cablaj foto si o lipesc de monitor sa vad ce iese!Pune o foaie peste monitor. Vezi cat de difuz este desenul? Asa iti iese si pe placa. Nu cred ca ai vrea sa iasa si traseele asa....In plus, nu cred ca monitorul emite prea mult UV. Link spre comentariu
Mondan Postat August 13, 2010 Autor Partajează Postat August 13, 2010 problema este ca nu stiu cu ce sa lumines lcd-ul "din spate"nu am lampa UV, am una normala, bec normal care emite multa caldura si mi-e freica sa nu il ard. revin cu poze. Link spre comentariu
Mondan Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Setup-ul in testare.Problema este ca am pierdut un plastic de la mufa LCD-ului si nu mai intra in "placa lui de baza"Imagine atasata Link spre comentariu
Spitfire Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Ideea e foarte ingenioasa, ar fi super daca ar si functiona, probabil la nivel industrial s-ar putea concepe un panel LCD specializat pt. asta. Link spre comentariu
Mondan Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Problema este ca nu mai sta firul panglica al monitorului in mufa lui.A mai avut un plastic subtire (cel negru) care il fixa, dar acum l-am pirdut.Am incercat cu hartie dar nu prea tine. Cred ca se initializeza LCD-ul, caci daca contactul nu este bun si se desprinde in tipul functionarii, fara reset nu mai merge.Daca nu ,merge si nu merge voi folosi un monitor. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Lipeste-l cu scoci pe deasupra Link spre comentariu
Mondan Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 nu am reusit sa prin mufa aia. problema nu este ca nu sta. dar daca nu este presat firul panglica in mufa nu face contact bine. Am incercat sa bat diverse "chestii" care sa il presese. nu merge. spatiul in care intra firul este ingust si daca nu este presat bine sare imediat. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 In mod normal plasticul ala negru pe care zici ca l-ai pierdut se trage doar 2-3 mm in afara, are pe lateral niste margini de care poti apuca, dupa care panglica iese foarte usor. Nu se trage direct de panglica fara a departa plasticul de care vorbesti. La montare se face invers: cu plasticul departat 2-3 mm, mai intai bagi panglica apoi impingi si plasticul in conector. Plasticul cu pricina nu trebuie scos niciodata de tot din conector. El este un sistem de siguranta ca sa tina panglica fixata. Face parte din conector si nu este detasabil. Daca l-ai scos de tot inseamna ca de fapt ai rupt conectorul. icon_hang Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum