Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa Subbass 2 x 18" extraplat , cu difuzoare PAudio H

Vizitator DJ DNA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

3

• Mircea Bartic

2

• radue

2

• C0B

1

Top autori în acest subiect

Vizitator DJ DNA

F3 = 41Hz La 55Hz are un maxim de 103dB / 1w / 1m La 80hz are 102dB iar la 100Hz are 101 dB .Suna mai bine decit am crezut ca o sa sune . Cel mai mult am muncit la acordare si la dumping . A trebuit sa pun burete cofragat si pe interiorul hornului . Fara burete aveam niste rezonante aiurea pe la 250 si 500hz .

Link spre comentariu

interesanta :d , incinta, e cam la aceeasi categorie cu boxele lui Kappa_ii proiectate de mine , care inghesuiau 2 difuzoare de 15" intr-o latime de 25 cm daca imi aduc aminte bine :wink:

Link spre comentariu

DJ-DNA,Frumos lucrat!Dar la ce principiu de functionare s-ar incadra acest sub? Are si horn dar cam scurt si pare mai degraba un bass-reflex si ma gandesc ce greu este de simulat un astfel de amestec...

Link spre comentariu

Clientul a fost multumit sau nu mai are rost sa intreb ? :lol: Dak mi-ai putea da niste dimensiuni aproximative a clubului. Era din mai multe imcaperi sau numai una singura mai spatioasa ?Ms multSalBogdan

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări