Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TRANZISTOR 1802FX

Postări Recomandate

Va salut stie cineva ce echivalent are tranzistorul 1802FX daca da il rog sa imi spuna si mie il caut de ceva vreme si nu il gasesc sub codul asta cei de la magazin spun ca nu au vazut asa ceva tind sa cred ca este prototip cumva? pentru ca nimeni nu a auzit de el sub denumirea 1802fx. Pentru cine sa lovit de asa ceva il rog sa imi spuna ce pot sa pun in locul lui multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

3

• maky_geo

3

• tehtronics

1

• remus68

1

in momentul actual , se fabrica doua tipuri de tranzistoare care contin 1802fx in denumire , anume...1-- md1802fx2-- st1802fxambele tranzistoare sint fabricate de catre firma st microelectronics , sint in capsula izolata si nu au dioda incorporata...!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator juliano

eu am adaptat un bu208A si merge tv foarte bine :dadar atentie ca mai are un tranzistor care il comanda un c3807 asta daca este pus in sursa si acela ar putea sa fie ars

Link spre comentariu

eu am adaptat un bu208A si merge tv foarte bine

se foloseau bu208a undeva prin cretacicul timpuriu , domnu juliano...! intre timp , s-au inventat si tranzistoare in capsula de plastic , gen to3p , to218 , to247 , etc...! treceti la plebicist , moncher... :rade:
Link spre comentariu

ete , na...! si daca n-aveati la indemina decit lampi , ce faceati...? adaptati o lampa...? :rade: dupa parerea mea , cine nu are in ziua de astazi in cutia de piese cu care pleaca pe teren nimic altceva decit tranzistoare in carcasa to3 , apai acela nu se poate numi never-ever depanator tvc... :da respectivul trebuie ori sa se aprovizioneze cu un minim strict de tranzistoare in capsula de plastic cu carcasele to3p , to218 , to220 , to247 , etc ... ori sa stea mai bine acasa si sa bea o bere rece...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări