Vizitator Deminescu Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 fratilor ii un program ce iti arata date ps tau cu ii zice ca mi trebui si mie sa aflu ce dravere de sunet am daca sti ziceti si mie va rog Link spre comentariu
Vizitator nicolescu Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Incearca sisoftsandra sau everest Link spre comentariu
Stefan Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 nicolescu ai inteles ce a zis Deminescu ??? wow, esti tare.oare cauta Everest-ul ? Link spre comentariu
Vizitator nicolescu Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Am intuit ce a vrut sa zica dupa ce m,am chiorat 2 minute la mesaj.. Link spre comentariu
zal Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 D'eminescu frate, caută GSpot, el îţi spune toate codecurile din calculator şi pe cele necesare unei bucăţi avi pe care vrei s-o vezi. Link spre comentariu
Mindware Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Acu',avand in vede ca tot ce ti-ar fi putut fi util s-a spus deja....iti recomand sa cauti sa inveti sa folosesti PC-ul, sa folosesti limba romana(in special la scris) si,nu in ultimul rand, sa iti folosest creierul...mai des si mai intens...ca e pacat sa-l supraturezi in treapta mica... Consumi aer degeaba....si nu te deplaezi prea mult pe dreapta inteligentei... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum