Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Class A Tube Amplifier M-1020

Vizitator

Postări Recomandate

Serie noua .......finale 2x-EL504 ,driver- 6H6P , pre- 6H1P....dimensiuni sasiu 24cmx11cm....e un MINIamp...mic si rau...

tensiune anodica+400v grila G2-200v tensiune negativare -58V

Vor fi 20W teoretic...... :rade: practic am apucat sa reglez biasul la 35mA pe finale si am optinut la 70Hz...16,4Vrms/sinus pe o sarcina de 8ohm trafo iesire 10,5 cm2...la 30Hz scade vertiginos puterea in jur de 14W...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Momentan fara droser.. :rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulidan2

2

Acest amplificator va fi finalizat in septembrie .........100% tot atunci pun si schema ,posibil si sub forma de Kit adica sasiu transformatoare,socluri si /fara tuburi ....etc ....ca finale de la .PL504....EL84....6P3c ..GU50..etc daca cineva doreste.........oricum driverul datorita configuratiei e capabil sa piloteze orice finale.

Link spre comentariu

Si in probe de sunet.....conexiune finale triode pt .25w banda lin. 60hz------45khz ;pt 20W banda 32hz---42khz pt 16W banda 25hz---28khz pe sarcina 8 Ohm........ sensibilitate 180mVrms/470Kohm, fara feedback.

Posted Image

Urmeaza lateralele din lemn si maritisul :freaza: de asemeni fratiori ....in stby

Posted Image

Link spre comentariu

Si in probe de sunet.....conexiune finale triode pt .25w banda lin. 60hz------45khz ;pt 20W banda 32hz---42khz pt 16W banda 25hz---28khz pe sarcina 8 Ohm........ sensibilitate 180mVrms/470Kohm, fara feedback.

Posted Image

Urmeaza lateralele din lemn si maritisul :freaza: de asemeni fratiori ....in stby

Posted Image

Dupa cum se vede in photo vor fi si 2 module echipate cu EL36....aceasi tensiune de alim +400V anod conexiune trioda .....chiar daca initial am facut conexiune pentoda :rade: calitatea sunetului e net superioara configuratie trioda ......transformatorul de iesire raspunde mult mai liniar .......si cum am specificat si mai sus banda de trecere superioara depaseste usor 30khz......(tole 0,35 GO) primar 3 sectiuni (400+800+400) in total 2x800 spire/0,25..... secundar 2 sectiuni 2x 68 spire/0,65..........in paralel.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări