silviu_marian_2005 Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 Eu am o conexiune diap up prin clicknet si cred ca exista si alte posibilitatiDaca am abonament pe connex ma ajuta cu ceva?Rog sfaturi utile! Link spre comentariu
razvan_paul Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 Cea mai ieftina conexiune la net, dupa parerea mea ii cea prin cablu de la RDS, insa daca vrei calitate, stabilitate orienteaza-te spe alceva. Link spre comentariu
silviu_marian_2005 Postat Septembrie 9, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2005 aici nu am cabluam doar romtelecom si am auzit ca daca am abonament la connex am niste avantaje... Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Tot ce este pe dial-up nu merita atentia. Merge prost (viteza 5kB/s) si e foarte scump.Cea mai buna varianta este o retea de cartier acolo unde exista (viteza in jurul a 256kB/s). Daca nu ai retea in cartier atunci un abonament la RDS sau Astral sau ce ai in zona (viteza 50kB/s). Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 dacă ai abonament connex nu ai decât vreo 10 ore pt xnet... dar tot prin telefon, e destul de incomod, scump... poate doar dacă găseşti un provider cu număr verde (0800) şi plăteşti un abonament... oricum, dacă stai la casă poate găseşti nişte vecini (cel puţin vreo 10-15) şi luaţi o linie închiriată (în jur de 200? cred că puteţi lua un 128kbs.. nu e cine ştie ce, dar e non stop...)@cristimm: nu ştiu unde ai văzut tu 256kB/s :w00t: mai ales într-o reţea de cartier... sunt 256kb/s (biţi, nu bytes...) :naughty: Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 256kb/s (biti) sunt la cel mai ieftin abonament astral si rds (sau la ala mai scump de 386kb/s = 48KB/s).La retelele de cartier merge mai bine (din pacate la mine nu e retea). Dar am niste prieteni care au asa si am vazut. Poate am exagerat dar o medie de 128KB/s = 1Mbps (bit) tot aveau am vazut cu ochii mei cum downloada de pe DC cu 150KB/s (nu era hub din reteaua locala) si pentru chestia asta platea numai 40 lei pe luna. :shock: Iar la mine nu trece niciodata de 50KB/s (e limitat din serverul astral). :( Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Pentru cine e curios ce viteza are: http://www.as.ro/bandtest/beta_test.php La mine a dat asa (astral): Download time : 5.899 seconds Download speed : 355.51 Kbps Upload time : 5.819 seconds Upload speed : 360.4 Kbps. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 chestia aia de la as.ro e o tâmpenie deoarece nu are nici o relevanţă.. :w00t: acei 150kB/s care i-ai văzut sunt explicabili: rds (probabil rds aveau acolo) are o reţea metropolitană în fiecare oraş, astfel încât, între userii din acelaşi oraş vitezele sunt foarte mari. la astral, într-adevăr, limitează :death: dar ăsta e singurul lucru care pot să-l reproşez celor de la astral :naughty: suportul tehnic m-a uimit, promptitudine, seriozitate, sunt OK ;) nu aş trece pe rds :w00t: Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 De ce spui ca nu are relevanta testul ala? (pentru .ro desigur) Opreste downloadurile si da-l si tu sa vezi ca pe acolo te invarti cat zice testul.Mai era unul pentru .com dar nu mi-l amintesc. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Sa vedeti download la 1 MBps ( byte nu bit )...asa se ia un film, dar pacat ca nu am eu asa ceva :( Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 testele de genul ăla nu au relevanţă dintr-un motiv destul de simplu...gândeşte-te de câţi factori depinde relevanţa acelui test: conexiunea ta, conexiunea serverului pe care este testul, este posibil ca providerul tău de net să aibe peering cu respectivul server (în cazul de faţă as.ro) etc, etc..@snake: să vezi tu download la aprox 4Mbytes/s am luat un film cam în 5-6 min :w00t: acum am doar 512kbs max si 256 garantat :death: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Apai daca e asa imi iau bagajul, ma mut in State si sa vezi acolo net.Acum 4 luni au venit niste prieteni de familie din Canada si cand au vazut ca intru pe net cu dial-up a inceput sa rada.El mi-a zis ca ei au hight-speed si downloadeaza cam cu 500 KBps...eu in cazuri fericite cu 5Kbps...sa nu te oftici???Apropo, cam care e cea mai rapida conexiune la net din Romania in mom de fata??? Link spre comentariu
Vizitator Gogu Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Pai ''in state'' e una si ''in Canada'' e cu totul altceva. Ai sa ramai surprins dap "in state" cam toti intra dial-up , cu mici exceptii bineinteles , in Canada este alta miscare si adevarat ca au conexiuni incredibile la preturi infime. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Din ce am mai auzit ( de la un prieten in state ) dial-up e cam de 6-7 KBps constant, nu ca la noi 3,4 -4 KBps in cazuri fericite.In Canada hight-speed-uk e generalizat.Oricum, in state cred ca au si ei conexiuni mishto;miu-a povestit un coleg de sc ca varul sau, care e in state, se uita la filme de pe net, fara sa il mai downloadeze, deci au si ei net super bun... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum