Vizitator 79 vir Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 Am un integrat PIC 16C56-RC/Pde la o alarma auto MAAT care stiu ca este ars.Intrebarea este cu acest document si cu alt integrat pot sa o rezolv?/documentul este prea mare pt. cine este interesat sa lase aresa si trimit mail. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 nu am inteles ce contine documentul pe care il ai. dar pentru a rezolva problema iti trebuie un integrat nou si programul pe care trebuie sa-l inscrii in el. totusi banuiesc ca nu ai de unde sa ai programul ce trebuie inscris in el. ar fi o sansa sa gasesti o alarma identica si sa copii programul din pic-ul respectiv dar :( sigur alarmele au picuri care au protectie la citire si nu prea cred ca ramane varianta in picioare. se mai poate totusi din documentatie, daca nu e prea complicata, sa se faca un program dar e multa munca. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 nu am inteles ce contine documentul pe care il ai. dar pentru a rezolva problema iti trebuie un integrat nou si programul pe care trebuie sa-l inscrii in el. totusi banuiesc ca nu ai de unde sa ai programul ce trebuie inscris in el. ar fi o sansa sa gasesti o alarma identica si sa copii programul din pic-ul respectiv dar :( sigur alarmele au picuri care au protectie la citire si nu prea cred ca ramane varianta in picioare. se mai poate totusi din documentatie, daca nu e prea complicata, sa se faca un program dar e multa munca. Link spre comentariu
Vizitator 79 vir Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 documentatia are 217 pagini(cred ca e destul de complicata). Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 dar nu te-ai uitat poate gasesti ceva cod prin ea? asta ar ajuta mult!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum