Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16C56-RC/P

Vizitator 79 vir

Postări Recomandate

Vizitator 79 vir

Am un integrat PIC 16C56-RC/Pde la o alarma auto MAAT care stiu ca este ars.Intrebarea este cu acest document si cu alt integrat pot sa o rezolv?/documentul este prea mare pt. cine este interesat sa lase aresa si trimit mail.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vlad_2770

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu am inteles ce contine documentul pe care il ai. dar pentru a rezolva problema iti trebuie un integrat nou si programul pe care trebuie sa-l inscrii in el. totusi banuiesc ca nu ai de unde sa ai programul ce trebuie inscris in el. ar fi o sansa sa gasesti o alarma identica si sa copii programul din pic-ul respectiv dar :( sigur alarmele au picuri care au protectie la citire si nu prea cred ca ramane varianta in picioare. se mai poate totusi din documentatie, daca nu e prea complicata, sa se faca un program dar e multa munca.

Link spre comentariu

nu am inteles ce contine documentul pe care il ai. dar pentru a rezolva problema iti trebuie un integrat nou si programul pe care trebuie sa-l inscrii in el. totusi banuiesc ca nu ai de unde sa ai programul ce trebuie inscris in el. ar fi o sansa sa gasesti o alarma identica si sa copii programul din pic-ul respectiv dar :( sigur alarmele au picuri care au protectie la citire si nu prea cred ca ramane varianta in picioare. se mai poate totusi din documentatie, daca nu e prea complicata, sa se faca un program dar e multa munca.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări