anddy Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Salut tuturor, povestea a inceput asa: a inceput sa mearga din ce in ce mai greu, crezand ca e de la sistemul de operare am copiat datele de pe el, ceea ce a durat foarte mult ( vreo cateva ore). La instalarea sistemului (win xp) s-a blocat la formatarea hdd-ului, apoi se bloca mereu cand copia fisierele ( le copia foarte greu) care le foloseste win la inceput (windows is loading files) si dadea o eroare de genul yyyy.sys is corupted. Am incercat sa-i pun win7 dar si acesta se bloca cu eroarea: dvd-rw sau hdd-ul sau removable s-a blocat si nu mai poate fi accesat. Crezand ca e de la hdd, l-am scos si l-am conectat la alt laptop..am instalat win 7 fara probleme.Cand i-am pus hdd-ul la loc a butat si apoi bsod. Unitatea optica este ok, face la fel cu sau fara ea...dar totusi este tot o problema hardware.Orice idee este binevenita. Link spre comentariu
Vizitator florin1up Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 scoate pe rand modulele RAM si incearca instalare. foarte posibil sa fie de la unul din ele. Link spre comentariu
anddy Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Am testat ramii pe rand, am pus si alt procesor, am resetat biosul, scos toti conectorii si bagat la loc....aceeasi problema...chiar a ajuns cu instalarea pana la alesul partitiei dar nu mai vede hdd-ul. Cred ca placa de baza este dusa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum