Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hp compaque nc6400 cu probleme

anddy

Postări Recomandate

Salut tuturor, povestea a inceput asa: a inceput sa mearga din ce in ce mai greu, crezand ca e de la sistemul de operare am copiat datele de pe el, ceea ce a durat foarte mult ( vreo cateva ore). La instalarea sistemului (win xp) s-a blocat la formatarea hdd-ului, apoi se bloca mereu cand copia fisierele ( le copia foarte greu) care le foloseste win la inceput (windows is loading files) si dadea o eroare de genul yyyy.sys is corupted. Am incercat sa-i pun win7 dar si acesta se bloca cu eroarea: dvd-rw sau hdd-ul sau removable s-a blocat si nu mai poate fi accesat. Crezand ca e de la hdd, l-am scos si l-am conectat la alt laptop..am instalat win 7 fara probleme.Cand i-am pus hdd-ul la loc a butat si apoi bsod. Unitatea optica este ok, face la fel cu sau fara ea...dar totusi este tot o problema hardware.Orice idee este binevenita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anddy

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am testat ramii pe rand, am pus si alt procesor, am resetat biosul, scos toti conectorii si bagat la loc....aceeasi problema...chiar a ajuns cu instalarea pana la alesul partitiei dar nu mai vede hdd-ul. Cred ca placa de baza este dusa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări