Vizitator andrei alexandru Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 daca aveti probleme cu multimetre magnetoelectrice,electromagnetice,electrodinamice,indicatoare de temperatura,regulatoare de temperatura cu orice fel de sonda sau termocuple care au sistemul de masura bazat pe fir de torsiune sau resort antagonist,modificari de domeniu de temperatura sau electric reparatii diverse domenii arse....va stau la dispozitie cu ajutor specializat fiind unul dintre ultimii mostenitori ai meseriei aparute la Electromagnetica Bucuresti(constructor AMC)dupa o experienta de 40 ani in domeniu.Asa ca astept cerinte la 0723321140,Andrei Bucuresti Link spre comentariu
Pongo Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Dupa executia reparatiei ce metoda de recalibrare folositi ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 am un aparat de masura AVO-meter cu ac....vintage de reconditionat ,se poate? daca da am sa va contactez.... Link spre comentariu
NICA Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 rebobinati cadre intrerupte la indicator Mavo 1 ? instrument cu "0" pe mijloc-puteti sa-l faceti cu 0 pe stanga?reancarcati magnetic miezuri pana la sensibilitatea initiala? eliminati frecari ? aceste instrumente magnetoelectrice sunt fabricate in urma cu 30 de ani de AEM-Timisoara si nu sunt atasate unui aparat de masura. Link spre comentariu
electricu" Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Salutare,Am fost si am reparat instrumentul MAVO 35, d-nul Andrei si calitatea serviciilor a fost mai mult decat OK, se vede omul educat si cu mult bun simt de la o posta Il recomand cu toata increderea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum