DM7 Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Scuze daca n-am postat unde trebuia sau nu am indeajuns, insa caut driver pentru un adaptor usb - serial.Pe el nu scrima nimic. O firma, producator. Nimic. Ma puteti ajuta cu un driver ptr XP?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
catkiller Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 trebui sa il demontezi sa vezi ce cip foloseste Link spre comentariu
Stefan Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 si daca e turnat, cum sunt majoritatea, cum il demontezi? cu flexul?DM7 vezi daca iti merge asta, la mine a mers dar mai greu. Link spre comentariu
DM7 Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 DM7 vezi daca iti merge asta, la mine a mers dar mai greu.Imi mai dai te rog odata linkul? Caci nu gasesc nimic...Adaptorul este intr-adevar turnat intr-un plastic fumuriu inchis. Link spre comentariu
Stefan Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 pai am uitat sa-l pun http://www.prolific.com.tw/eng/downloads.asp?id=31 (PL2303_Prolific_DriverInstaller_v130.zip) sau ce mai am salvat http://rapidshare.com/files/411899656/winxp.rar aveam un cd cu mai multe drvirere pentru, dar nu-l mai gasesc. Link spre comentariu
DM7 Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 pai am uitat sa-l pun Mi-am dat seama insa n-am vrut sa supar. Vroiam sa obtin driverul Intre timp mi-a dat un prieten o solutie de identificare. Poate unii o stiu insa pentru cei care patesc ca mine. Pentru a identifica folositi cu incredere "EVEREST" - ul. Am lansat programul si am intrat pe el si mi-a aratat ce tip de controler este adaptorul. De aici a fost mai usor sa aflu ce anume sa caut. A fost exact ce a prezentat Dl Stefan Nicolae. Multumesc frumos pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum