alex tm Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Lasa-l pe Alex Tm sa abereze ce vrea el.Intr-adevar reclama e sufletul comertului,dar acel tweeter e destul de bun si peste tweeterul Sony.Alex nu stie sa faca diferenta cand vede un tweeter cu membrana textila.Iti trebuie un filtru cu bobina si condensator;un condensator simplu nu e suficient.Alex cand sperii omul cum ca ar trebui sa-si cumpere un sac cu tweerere sa-i dai tu banii pentru ele.Te vad atat de sigur pe ceea ce spui ca ma intreb daca chiar crezi ce scrii pe acolo.Sau esti si tu din ala care doar ce cumperi tu e cel mai bun si cel mai de mai...?Lasa omul sa-si cumpere ce vrea.Cum sa te corecteze cineva cand ai spus totul,dupa ce deja il lamurisem pe om ca-i trebuie filtru;mai vii si tu sa repeti acelasi lucru.O sa-ti demonstrez ca pana in 30 lei isi ia ceva poate chiar mai bun decat ce i-ai recomandat tu si de la firma SAL care ai zis tu ca este o firma slaba.Intradevar e o firma slaba dar pentru solutii low buget este peste chinezariile gen yung-ching alea si ce mai exista.Cat despre membrana textila...iti multumesc ca mai luminat chiar nu stiam desprea ea nimic.Uite concret si tweeterul cu 30 lei care poate este chiar mai bun decat acele tweetere pentru monitoare de studio.Sal DTF 12Pm /Pn: 100/50 W• f: 2.000 – 21.000 Hz• SPL1 w/1 m: 91 dB• bobină: 1”• membrană: MĂTASE• greutate magnet: 8,0 OzEu nu i-am zis omului sa-si ia ceva ce-i recomand eu doar ii spusesem ca sunt chestii de marketing cu tweetere monitoare studio.Nu te mai ataca aiurea!Si faza cu filtru eu vad ca nu i-ai explicat destul de bine!Numai bine! Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 sunt f slabe si dtf12,mai bine sa caute ceva sh ca nu merita banii cele cu mecla silver arata si alea a jucarii ieftine si la 39 lei /buc sunt cam scumpe am vazut un rft fain tot in link-urile lui dragon,dar tind sa cred ca e doar 1 buc disponibila de vanzare ...din pacate mai bine liciteaza pana nu se dau la astea http://www.okazii.ro/catalog/55058861/d ... t-28n.html la 80 de lei cu transport inclus sunt aproape o afacere,daca ar fi cazul sau asa ceva daca esti dispus sa faci mici modificari http://www.okazii.ro/catalog/54966312/d ... ml#galerie nu am timp sa caut ,dar exista solutii peste solutii care pot face aceste lazi sony sa scoata si ceva muzica Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Cu SAL am avut mereu experiente neplacute,nici un difuzor din aceeasi gama nu suna la fel.Chiar si tweeterele tale SAL le am pe o pereche destul de veche...Nu sunt chiar super.Mai degraba cele din link-uri. I-am recomandat Monacor DT 300,suna superb la pretul lor,dar sunt mai scumpe decat restul. Sunt de acord cu CBI cu Monacoarele alea din Link. Sau cum spunea si CBI merg foarte bine astea: http://www.okazii.ro/catalog/54252785/difuzor-driver-rft-l9821-b.html Uitasem de astea. Perfecte la pretul lor ca si Monacor. Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 rft-utile puse de tine acum ceva timp arata f bine mai ales la pretul ala,dar cred ca are doar 1 buc,am scris si mai sus,deci... Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 rft-utile puse de tine acum ceva timp arata f bine mai ales la pretul ala,dar cred ca are doar 1 buc,am scris si mai sus,deci...Din cate stiu eu tipul aduce mereu marfa,daca nu are acum in stoc,poate discuta cu el si ii aduce. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Momentan are 18 buc in stoc,precum scrie.... Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Am Tweeter Original de sony ssf-6000 , vand ca esti din calarasi tiam trimis pm cu numaru meu de telefon . Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Am Tweeter Original de sony ssf-6000 , vand ca esti din calarasi tiam trimis pm cu numaru meu de telefon .ai o bucata sau doua? Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 1 bucata. Acuma se afla la adixs .. Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 va rog putin ajutor .nu reusesc sa desfac difuzoarrele de pe ssf6000.imi spune si mie cineva care le-a desfacut cu ce anume a rezolvat problema?am incercat cu un inbus dar rupe in interior chestiile alea de plastic cu care sunt prinse dif.numai pe inalte are suruburicu stima Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 La Tweetere are imbus, La bass are o rama de plastic cu imitatie de imbus daca bagi imbusu in ea rupi plasticu. Cu o surubelnita normala mai lata bagi intre rama de plastic si boxa, fortezi putin si va iesi, Este prinsa cu un lipici asemanator prenadezului, Pe urma difuzoru se desface cu 4 suruburi cu cap de stea. Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 La Tweetere are imbus, La bass are o rama de plastic cu imitatie de imbus daca bagi imbusu in ea rupi plasticu. Cu o surubelnita normala mai lata bagi intre rama de plastic si boxa, fortezi putin si va iesi, Este prinsa cu un lipici asemanator prenadezului, Pe urma difuzoru se desface cu 4 suruburi cu cap de stea. nu cred ca vb de acelasi tip de boxe. ssf 6000 sunt astea tweeterul cel mai mic de sus are suruburi stea , restul au rama aceea la difuzoare care nu se poate desface Link spre comentariu
liviu Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Trage de rama aia ca sigur iese afara.Dupa ce scoti rama afara ai acces la suruburi. Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 La toate boxele "Moderne" marca sony este aceasi rama, SS-B1000 , SS-B3000 , SS-F5000 , SS-B6000 Este o rama de plastic care ascunde difuzoru prins in 4 suruburi. Rama in sine are 4 picioruse care intra in 4 gauri facute in boxa, este lipite cu un clei. Eu am scos rama introducant o surubernita cu varf mai ascutit exact in locul unde am insemnat cu rosu si fortand putin. Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 merci am reusit sa le desfac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum