remus68 Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Vine plus, vine minus... da' masa de unde o iei? GND-ul ala, stii tu! Stii cum arata o sursa simetrica? Link spre comentariu
denny50cent Postat August 8, 2010 Autor Partajează Postat August 8, 2010 Vine plus, vine minus... da' masa de unde o iei? GND-ul ala, stii tu! Stii cum arata o sursa simetrica?Nu m-am gandit la asta...E drept ca trec cu vederea unele lucruri... Link spre comentariu
remus68 Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Tot nea' Eliott ne arata cum e o alimentare simetrica... sau diferentiala, cum vrei sa-i spui. Link spre comentariu
denny50cent Postat August 8, 2010 Autor Partajează Postat August 8, 2010 Tot nea' Eliott ne arata cum e o alimentare simetrica... sau diferentiala, cum vrei sa-i spui.Asadar nu am nici o sansa...Multumesc frumos pt asistenta! Link spre comentariu
Mindware Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Ba o sansa, ai! Insa doar una... Asa,mare,sa se vada ca poti face o alimentare simetrica din traf cu doua prize.... :ciuda:Si vei obtine exact +24V,GND,-24V. Dar randamentul lasa multe de dorit.... Dar,partea proasta e ca sigur nu va rezista transformatorul consumului generat de STK.Deci daca vrei sa faci amplifu' si sa-l "forjezi" la 5W sau ceva de genu'....nu cred ca faci ceva util pentru nimeni.Cauta un traf sanatos. Remus,nu am postat in nume de rau.Nu vreau sa supar pe nimeni. Numai bine! :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum