spinach Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Salutam,Am masurat rezistenta si am gasit 3.8 ohm . Am cercetat o serie de piese similare si au un raport intre impedanta si rezistenta dc de 1.3-1.5Teoretic , piesa mea ar trebui sa aibe 6 ohm .Ce parere aveti ? cam cit sa estimez impedanta ? Link spre comentariu
sckump Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 De regula impedanta nu este fixa, ci variaza in functie de frecventa. Ceea ce zic ei cand zic impedanta nominala este mai mult o medie din cate am observat, sau o estimare relativa. Unele variaza mai mult, altele mai putin, insa difera in functie de frecventa la care lucreaza. Link spre comentariu
zal Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Da, era o formulă băbească care dădea impedanţa ca fiind R x 1,25. Acuma, pot să suspectez că fiind chinuit puţin, acel dif de înalte are bobina puţin coaptă şi i s-a modificat rez, el fiind de 4 Ohmi. Sau pur şi simplu, a mai intrat în valoare şi rez cablurilor ohmmetrului. Link spre comentariu
spinach Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Copt-nu este cazul ; aparatul de masura nu este cazul ; ai uitat insa ceva : este facut in china , adica ambele care le am sint la fel . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum