Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop E0102 ->ciudata problema

Vizitator marinica

Postări Recomandate

Vizitator marinica

am o mica/mare problema cu asa ceva..e un osciloscop mai vechi, care probabil se mai foloseste pe la unele facultati, sau ceva ... o sa incerc sa pun si o poza ca sa va lamuriti, daca trebuie...el functioneaza dar nu bine..adica daca semnalul de la intrare e mai mare decat 0.8* scala atunci nu imi mai afiseaza nimic...el imi arata curect atata timp cat semnalul nu e mai mare decat 0.8 *scala pe verticala..daca e mai mare nu imi mai arata NIMIC, e ca si cum ar fii stins...asta se intampla nu numai pe o anumita scala, ci pe toate....a mai intalnit cineva o asemenea problema???sau are cineva schema la asa ceva...sau macar dati-va cu parerea pe unde ar trebui sa caut problema...deocamdata m-am apucat de masurat tranzistorii, si am masurat aproape toti si nu am gasit nimic suspect inca....pls helppppp :cry: :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• baza

1

• mihaim

1

• cristianp

1

Top autori în acest subiect

Comutatorul de sincro pe declansat. Reglezi cu o surubelnita potentiometrul "Stabilitate", pana in punctul cind dispare trasa. Cand treci comutatorul sincro pe automat trasa trebuie sa apara. Daca nu ai defect in blocul de sincro semnalul va fi sincronizat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări