Vizitator marinica Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 am o mica/mare problema cu asa ceva..e un osciloscop mai vechi, care probabil se mai foloseste pe la unele facultati, sau ceva ... o sa incerc sa pun si o poza ca sa va lamuriti, daca trebuie...el functioneaza dar nu bine..adica daca semnalul de la intrare e mai mare decat 0.8* scala atunci nu imi mai afiseaza nimic...el imi arata curect atata timp cat semnalul nu e mai mare decat 0.8 *scala pe verticala..daca e mai mare nu imi mai arata NIMIC, e ca si cum ar fii stins...asta se intampla nu numai pe o anumita scala, ci pe toate....a mai intalnit cineva o asemenea problema???sau are cineva schema la asa ceva...sau macar dati-va cu parerea pe unde ar trebui sa caut problema...deocamdata m-am apucat de masurat tranzistorii, si am masurat aproape toti si nu am gasit nimic suspect inca....pls helppppp :cry: :cry: Link spre comentariu
cristianp Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 Pt scheme vezi http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic.php?t=6419 Link spre comentariu
Vizitator marinica Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 mersi dar totusi nu are cineva idee cam pe unde sa ma uit.. ca e cam mult de verifiact fiecare piesa in parte.. :cry: Link spre comentariu
baza Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 ia vezi daca problema apare in ambele moduri de sincronizare ( automat/declansat ) Link spre comentariu
mihaim Postat Septembrie 10, 2005 Partajează Postat Septembrie 10, 2005 Comutatorul de sincro pe declansat. Reglezi cu o surubelnita potentiometrul "Stabilitate", pana in punctul cind dispare trasa. Cand treci comutatorul sincro pe automat trasa trebuie sa apara. Daca nu ai defect in blocul de sincro semnalul va fi sincronizat. Link spre comentariu
Vizitator marinica Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 mihaim asa face.. cum ai zis tu..deci probabil nu e de pe acolo.... Link spre comentariu
Vizitator marinica Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 gata.. mi-am rezolvat problema.. era o dioda fripra si o rezistenta pe acolo... acuma merge :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum