misuraelectronic Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 care poza , ca n-ati postat nici o poza...??? postati o poza lizibila fata si spate circuit integrat si va zicem daca e original sau nu...! Link spre comentariu
marian_valcea Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Acestea sunt pozele fata verso. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 este foarte important spatele integratului...! faceti o poza lizibila doar pentru spate...!cea postata de dvs acum nu este relevanta...nu se intelege nimic din ea --- ma refer strict la spate---...! Link spre comentariu
ionut_te Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Domnul Misuraelectronic vrea să spună că pe spatele integratului mai este ceva notat, ceva ce este destul de important.Ca fotografia să fie reuşită, nu orienta aparatul foto perpendicular pe planul integratului. Suprafaţa de aluminiu reflectă lumina bliţului înapoi spre obiectiv şi astfel nu se distinge nimic. Urmăreşte ceea ce scrie pe spate şi fă fotografia ţinând integratul puţin oblic (sau dezactivează bliţul), pentru a evita ceea ce am descris mai sus! Link spre comentariu
marian_valcea Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Poza cu spatele integratului este asta nu scrie absolut nimic pe el. Link spre comentariu
remus68 Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Daca stii sa calculezi rezistenta echivalenta a unui grup de rezistori conectati in paralel, poti calcul singur ce piese iti sint necesare. Link spre comentariu
marian_valcea Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Imi puteti spune cat de mare imi trebuie radiatorul de aluminiu pentru racire? Link spre comentariu
remus68 Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Dimensiunile radiatorului depind de foarte multi factori: puterea disipata a componentelor fixate pe radiator, ce izolatori folosesti, materialul radiatorului, ... Te poti orienta ce radiatoare sint folosite in amplificatoarele facute cu STK-uri - gasesti la "bazar", radiatoare de vinzare. Link spre comentariu
marian_valcea Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Pana la urma ic este o facatura sau nu? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 la integratele stk originale din seria 4xx moderne , nu este scris absolut nimic pe spate...! la integratele stk originale din seria 4xx veche sau seria 4xxx , trebuie sa fie scris un marcaj negru , de relativa proasta calitate , neuniform si neomogen , datorita aplicarii tusului negru cu o tusiera cu banda...! in cazul dvs , lipsa totala a marcajului de pe spate plus lipsa finisarii radiatorului conduc la ideea ca va aflati in posesia unui circuit contrafacut suta la suta...! asta ca sa ma exprim elegant si sa nu va zic ca este o pocnitoare chinezeasca... :rade:daca vreti neaparat , pot posta poza unui integrat stk absolut original...! Link spre comentariu
zal Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 N-am văzut original fără cod pe spate... şi am schimbat cu zecile. Oricum originalele au talpa de dural pe cînd făcăturile o au de aluminiu moale. Mai jos poze cu detalii. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 rectific...!marcajul pe spate cu negru , aplicat cu tusiera cu banda la stk-urile originale este valabil pentru toata seria 4xx veche , 1xxx , 2xxx ,4xxx , 5xxx si 8xxx...!marcajul pe spate la seria 4xx noua ....adica stk402- , 403- , 407- , 432- , 433- , 442- , etc toate cu xxx la urma , nu exista absolut deloc...! firma sanyo a renuntat complet la marcajul pe spate la seriile noi...!pentru cine este curios/ neincrezator , pot posta pozele fata / spate ale exemplarelor originale din fiecare serie 4xx noua de mai sus , cu exceptia lui 433-xxx...! Link spre comentariu
marian_valcea Postat August 22, 2010 Autor Partajează Postat August 22, 2010 Imi merge amplificatorul destul de bine doar ca un canal nu prea merge bine se aude cu intreruperi si am zgomut de fundal enervant dar cand ating cu mana gnd se reduce la jumatate cum pot sa fac sa dispara acest brum? Link spre comentariu
remus68 Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Ai un preamplificator conectat la intrarea amplificatorului? Link spre comentariu
marian_valcea Postat August 22, 2010 Autor Partajează Postat August 22, 2010 Nu am preamplificator iau semnalul direct din calculator imi trebuie sau imi ajunge cat semnal imi da calculatorul si cum pot scapa de brum? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum