mikella Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 salutare la toata lumea!am realizat corectorul din atasament si am nevoie de un mic amplificator dupa el pentru a amplifica pierderile de semnal prin filtru.ma gandeam la un amplificator operational dar nu stiu exact cum sa il folosesc.va rog daca poate cineva sa posteze o schema ceva.va multumesc! Link spre comentariu
amatorul Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 la ce vrei sa folosesti amplificatorul?sau mai bine zis ce putere vrei sa scoata? Link spre comentariu
mikella Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 vreau doar sa amplific semnalul care se pierde in corector.am un amplificator de putere care va primi semnal din corectorul acesta Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 O adaptare dupa "project 02" de la Rod Elliott. Configuratia este perfecta pentru alimentare diferentiala. Link spre comentariu
mikella Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 asta vroiam!multumesc domnu remus! Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Daca alimentezi asimetric, mai trebuie facute citeva modificari. Oricum ar trebui sa montezi un condensator nepolarizat de 0,47...2,2uF intre rezistenta de 15K si cursorul potentiometrului de volum, in serie pe linia de semnal. Link spre comentariu
mikella Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 am sa alimentez simetric .am sa pun si un condensator pe linia de semnal daca se cere Link spre comentariu
mikella Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 sa schimbat situatia si nu mai pot sa alimentez simetric!trafu la care m-am gandit nu incape in cutie :cry: .trebuie sa alimentez la 27 v cc asimetric.ce modificari trebuie sa fac domnule remus? ma scuzati ca va deranjez!multumesc!LE:dupa mintea mea ar trebui puse doua rezistente intre pinul 3 si plus si respectiv intr pinul 3 si minus si un condensator de vreo 0,1uf intre pinul 3 si minus.rezistentade 15k trebuie scoasa.gresesc? Link spre comentariu
remus68 Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Cam astea ar fi modificarile. Link spre comentariu
mikella Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 cam asa ma gandeam si eu dar nu eram sigur !multumesc domnule remus!poti sa imi spui cum ai calculat valoarea rezistentelor si a condensatorului? ai pus 22k sa fie aceiasi tensiune negativa pe pinul 2 si 3? Link spre comentariu
remus68 Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Rezistentele de 22K formeaza un divizor de tensiune in raport 1/2 pentru polarizarea intrarii neinversoare. Pot avea valori intre 10...100K dar eu am preferat 22K... principal este sa aibe aceeasi valoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum