belowsky Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Va salut! Caut schema sintetizatorului din subiect,s-a ars blocul de alimentare si nu se vad valoriile unor piese.Piesele active din partea primara sant KA1H0380R si KA1M0680R ,eventual scheme de alimentare cu eceste piese. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Va Salut ! am vazut ca cautati o schema pentru o orga Roland VA-7,imi pare rau ca nu v-am gasit chiar schema ceruta de dvs,dar v-am gasit un service manual pt o orga Roland VA-76,daca doriti ca sa-l descarcati service manual,atunci dati un click aici,si descarcati-l service manual. http://elektrotanya.com/roland_va-76.pdf/download.html Mult Succes !! Link spre comentariu
belowsky Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Multumesc pt. raspuns, Va-76 e diferita de Va-7 ,nici nu avea schema detaliata a sursei.S-a rezolvat problema,dupa schimbarea ,optocuplorului si dioda de reactie din circuitul KA1H0380R,dupa zile si nopti de studieri si probe:>Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum