Vizitator viorel123 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Buna ziua. Am o intrebare simpla. Care baterii pentru laptop sunt mai eficiente? Cele cu 3 celule sau cu 6 celule? Nu ma pot hotari la achizitionarea unui laptop din acest punct de vedere. Care ar fi diferenta intre aceste doua tipuri de acumulatori? Va multumesc! Link spre comentariu
Jimmy Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Daca te referi la 'care tine mai mult', e clar ca cea cu 6 celule. Oricum, depinde mult si de configuratie. Mai bine posteaza clar la ce modele te-ai gandit, sa ne dam cu parerea la subiect. Link spre comentariu
Vizitator viorel123 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Daca te referi la 'care tine mai mult', e clar ca cea cu 6 celule. Oricum, depinde mult si de configuratie. Mai bine posteaza clar la ce modele te-ai gandit, sa ne dam cu parerea la subiect.Este vorba de acelasi model de minilaptop(Asus Aspire One 532h-2BB), pe care l-am gasit echipat atat cu acumulator 3celule, cat si cu 6 celule. Mai erau o gramada de alte variatii, la acest model (sisteme de operare, chipset video-unele intel 3150, altele cu intel 4500m, etc.). In rest, m-am cam hotarat de unde il iau, mai aveam necunoscuta cu bateria, dar m-ati ajutat.Multumesc. Ca idee, ce parere aveti de laptop? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum