Dj TaZz Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 In fine ar duce? Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Pai ai inteles cum sta treaba cu curentul? Link spre comentariu
Dj TaZz Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 Da am inteles cati amperi am pe o ramura atatia am si in total.E bine? Link spre comentariu
Dj TaZz Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 Doua tda7293 in paralel dar nu am cablaj cel din datascheed este pentru dublu placat si nu am aveti voi sa imi dati un cablaj cu plasamente de piese? Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Pentru discutia asta ai deschis un topic viewtopic.php?f=5&t=64263 De ce tot amesteci borcanele, sau iar te deranjeaza fantoma lui dragomir ? Link spre comentariu
Dj TaZz Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 Nu de data asta eu am intrebat .Mai da vam mai spus parka topicurile alea nu erau ale mele mam conectat odata de la el de la pc si am ramas conectat la si o saptamana cat am fost la mare a avut timp sa isi faca de cap ! :cry: Link spre comentariu
remus68 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Salut am deschis acest topic pentru al ajuta pe un prietem ,el vre sa isi fac un amplificator cu tda7293 in paralel dar nu stie urmatoarele lucruri.1.Daca il alimenteaza cu o tensiune de +-35VCC si 3 A cat debita amplificatorul in 4 cat si in 8 OHm?2.Aveti o schema cu cablaj pentru 2 tdauri in paralel?3.Multumes anticipat!Pentru TDA7293 continua acolo. Te indrepti vertiginos spre inchiderea cel putin a unui topic. Vad ca urmezi indeaproape cariera stralucita a lui dragomir! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum