Vizitator Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Eu va recomand sa va uitati la "Heroes"! Eu sunt o persoana careia nu-i plac serialele, insa acest seriaal m-a facut sa imi schimb parerea, este foarte captivant. Este suficient sa incepeti cu un singur episod ca apoi totul vine de la sine.... Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Întradevăr Carina26 este un serial nemaipomenit,eu îl urmăream in anul trecut pe Antena 1,îmi pare nespus de rău ca nu au băgat in grila toate sezoanele,inca nu le-am văzut toate. Link spre comentariu
valica Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Doua seriale noi care merita vizionate sunt The Borgias si Game of Thrones, din pacate ambele sunt la sezonul1 iar filmarea la sezonul2 se va termina probabil la sfarsitul anului. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 ce am vazut euthe shield , prison break , v , fringe , house md, human target , paradox(nu stiu ce s-a intamplat cu serialul asta ca dupa cateva episoade s-a oprit) , x-files, falling skiesbine inteles ca m-am uitat si la mash , familia bundy , cheers Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Pentru iubitorii istoriei, in special perioada 1400-1600, Dinastia Tudorilor. Un serial in care veti gasi dragoste, ura, erotism, politica, dispute religioase... etc. Absolut superb si il recomand cu caldura! Link spre comentariu
florincccc Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Lie to me, nu stiu daca e difuzat de vreo televiziune din RO dar cine sapa netul il gaseste cu tot cu traduceri. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Singurele seriale la care chiar m-am uitat si pe care le-as revedea oricand cu placere au fost Seinfeld, Prietenii tai si, mai demult, MASH. Intre timp am lasat-o mai moale cu TV-ul. Link spre comentariu
Vizitator StoRo Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Am vazut multe, acuma ma uit la Breaking Bad un serial ciudat si interesant. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 am dat de altul intresant , Covert affaireseste la sezonul doi , ca descriere spionaj CIA Link spre comentariu
webmaester Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 dar de John Doe, ce ziceti? Nu era asa experimentat Dominic Purcell dar joaca destul de bine. Link spre comentariu
XAN77 Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 seriale care mi-au placut si care nu le-am vazut precizate: "24" si "The wire" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum