Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

seriale...

MifTy

Postări Recomandate

Eu va recomand sa va uitati la "Heroes"! Eu sunt o persoana careia nu-i plac serialele, insa acest seriaal m-a facut sa imi schimb parerea, este foarte captivant. Este suficient sa incepeti cu un singur episod ca apoi totul vine de la sine....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

9

• Rabulea Sergiu

5

• Vlad20

2

Întradevăr Carina26 este un serial nemaipomenit,eu îl urmăream in anul trecut pe Antena 1,îmi pare nespus de rău ca nu au băgat in grila toate sezoanele,inca nu le-am văzut toate.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Doua seriale noi care merita vizionate sunt The Borgias si Game of Thrones, din pacate ambele sunt la sezonul1 iar filmarea la sezonul2 se va termina probabil la sfarsitul anului.

Link spre comentariu

ce am vazut euthe shield , prison break , v , fringe , house md, human target , paradox(nu stiu ce s-a intamplat cu serialul asta ca dupa cateva episoade s-a oprit) , x-files, falling skiesbine inteles ca m-am uitat si la mash , familia bundy , cheers

Link spre comentariu

Pentru iubitorii istoriei, in special perioada 1400-1600, Dinastia Tudorilor. Un serial in care veti gasi dragoste, ura, erotism, politica, dispute religioase... etc. Absolut superb si il recomand cu caldura!

Link spre comentariu

Singurele seriale la care chiar m-am uitat si pe care le-as revedea oricand cu placere au fost Seinfeld, Prietenii tai si, mai demult, MASH. Intre timp am lasat-o mai moale cu TV-ul.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări