Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

seriale...

MifTy

Postări Recomandate

Eu am terminat de urmarit tot ce a iesit sub denumirea de "depozitu' trispe".Mi-a placut ideea de baza a filmului, si da, este o invalmaseala din ideile celor 3 filme expuse de tine.Imi mai place ca sta bine si la capitolul efecte speciale, nu sunt de genul celor de la Sci-Fi de zici ca sunt desenate.Spre final echipa ajunge la 5 insi 2 tipi si 3 tipe, wait and see. :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

9

• Rabulea Sergiu

5

• Vlad20

2

Eu am terminat de urmarit tot ce a iesit sub denumirea de "depozitu' trispe".Mi-a placut ideea de baza a filmului, si da, este o invalmaseala din ideile celor 3 filme expuse de tine.Imi mai place ca sta bine si la capitolul efecte speciale, nu sunt de genul celor de la Sci-Fi de zici ca sunt desenate.Spre final echipa ajunge la 5 insi 2 tipi si 3 tipe, wait and see. :freaza:

... mai ţii minte finalul filmului "indiana jones and the raiders of the lost ark"??? :rade: singura chestie e că în ăla depozitul aparţinea FBI, nu Secret Service (dacă scriam SS aţi fi luat-o prin bălării)...la ora asta sunt cam pe la jumatea s1, serialul e agreabil, şi are o calitate minunată (mai ales pentru alde emyrulz): nu se sparge-n figuri să şi explice cum funcţionează artefactele alea.lucru care sugerează că habar n-au, dar le e teamă de efecte... şi până acum, efectele erau naşpa rău dacă chiar nu ştiai cu ce se mănâncă chestiile alea...(nu de efectele speciale vorbesc, ci de efectele artefactelor ălora picate în mâinile cui nu trebuie. efectele speciale sunt corect alese, şi nu-ţi scot ochii "muicăăăă!!! ce tari efecte ştie eu să facăăăă!!!")cele mai cul chestii de până acum au fost "sabia invizibilităţii" (unde se dădea totuşi o explicaţie cât de cât de ce poate face ce face sabia aia) şi "spinarea sarazinului", sau cam aşa ceva...ca să nu amintesc că după episodul cu busola aia, m-am apucat să goagăluiesc după Rheticus ăla, că numele nu-mi spunea nimic, şi cam am idee de cum îi chema pe majoritatea savanţilor mai răsăriţi din evul mediu...credeam că e inventat... nu e.şi mai credeam că a avut treabă cu alchimia, având în vedere perioada în care a trăit, şi după ce se zicea în episod c-a făcut (doar că e vorba de un film, nu un documentar, dar aşa măcar era mai credibil :limb: )... după datele de pe wikipedia, n-a avut idee de alchimie, însă mi se pare cam aiurea: declinul alchimiei a început cam la 200 de ani după moartea lui... iar majoritatea alchimiştilor aveau la bază studii medicale şi/sau proveneau din familii de medici...
Link spre comentariu

Depozitu' 13 e destul de slab comparativ cu serile SG chiar si sgu care spre sfarsitul sezonului se mai imbunatateste cat despre farscape nu am cuvinte Alte seriale SF . ar fi Caprica ( stroyline destul de bun dar la capitolul efecte destul de slab ) Terminator The Sarah.Connor Chronicles , fireflay , heroes , lost ....Alte seriale diverse ar fi sons of anarchy , house MD , bones , the mentalist , si primele sezoane din dexter .La capitolul anime recomand => AKIRA , ghost in the shield ( astai genial ) , 5 meters per second , cowboy bebop ,spirited away .

Link spre comentariu

sg-1 şi atlantis sunt superok, dacă trec peste bălmăjeala pseudoştiinţifică a la star trek, sgu până la ora asta s-a dovedit a fi 99% bătaie de joc.farscape e pasăre rară în materie, dat fiind că e unicul serial sf în care se folosesc păpuşi, şi cel puţin până n-ai văzut numele sau nu ştii deja cine a fost jim henson, crezi că sunt "pe calculator".nici scenariul nu e tembel, iar actorii sunt destul de convingători.la caprica nu m-am uitat, la terminator iar nu, asta fiindcă terminator fără arnold e ca femeia frumoasă fără... fără!!! :rade: lost e o tâmpenie fioroasă, la heroes iar nu m-am uitat, iar de firelfy nu cred c-am auzit...nu cred că e ghost in the shield, ci ghost in the shell... ăsta e un "cult movie" pentru obsedaţii de anime.mie mi-au plăcut slayers, fullmetal alchemist şi cowboy bebop.mai era unul al cărui nume l-am uitat, în schimb mai ţin minte cum se numea eroul principal: Vash The Lightning, sau cam aşa ceva...

Link spre comentariu

Licenta ghost in the shell a fost cumparata de americani , de nu-stiu-ce ''butic'' al lui conu ''spilberg'' iar akira de catre leonardo dicaprio vor sa faca ceva filme 3d , nu stiu cat de bine le ies avand in vedere ca povestile sunt bazate pe comicurile manga si cultura japoneza , deci nu prea se pupa cu filmele americane , probabil o sa faca o strut-o camila cum au facut si cu speed racer .Nu sunt cinestie ce cunoscator sau fan anime , imi plac decat filmele mai normale si SF , nu tu sabii roboti giganti , carti de joc sau mai stiu eu ce pokemoni sau cum le mai zice la astia de sunt acum . Personajul principal din serile Terminator este jhon connor nu rototeii seria T800

Link spre comentariu

cui îi plac documentarele despre universuri, să pună mâna să ia "how the universe works".nasulia e că nu prea se găsesc subtitrări, aşa că deocamdată, dacă nu faceţi voi suburi, audienţa o să fie limitată la cunoscătorii de engleză care au norocul să nu fie surzi.şi eventual vorbitorii de portugheză braziliană, că alea sunt singurele subtitrări complete pe care l-am găsit!!! :nas:

Link spre comentariu

Inca astept cu nerabdare cate un episod saptamanal din Smallville, l-am vazut de la inceput, momentan este la sezonul 10.Am vazut Dexter, Kyle XY, Chuck, Terminator:The Sarah Connor Chronicles, CSI New York.

Link spre comentariu

MASH e şi pentru mine unul din serialele favorite!!!ar mai fi "Cheers", tot capitolul seriale bătrâne!!!bine că mi-am adus aminte: am văzut pe undeva pe torenţi "linia maritimă onedin", integral...să văd cam cât are, şi să-i fac loc... că mă puse cucu aseară să mă uit la prima parte a documentarului despre monty python, şi asta m-a stârnit să le caut sitcomul şi filmele...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator nasul

mie îmi plac cele cu tematică sf şi/sau fantasy. unica condiţie e să nu-mi jignească prea rău inteligenţa... şi majoritatea serialelor noi o cam fac...acum, am decis să mă uit la star trek: the next generation, începând cu sezonul 1, fireşte...păreri??? :d(abia aştept să-l mai văd la faţă pe Data, să ascult bâlbâiala ştiinţifico-fantezistă a lui LaForjă, şi să mă amuz de chelia lui "jian-liuc picarrrr" :rade: )

Iti recomand V, Fringe, Heroes, Haven, Battlestar Gallactica, Caprica,
Link spre comentariu

Am terminat de vazut acum cateva minute ultimul episod al sezonului 1 , din comedia : Allo, allo [1982-1992]. Este demential, :ras: ... de mult n-am mai ras in halul ala :85 Subtitrarea o gasiti pe titrari.ro . Merita vazut, este o comedie spumoasa cu nazisti si Rezistenta franceza !! :rade:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări