MifTy Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 mie îmi plac cele cu tematică sf şi/sau fantasy. unica condiţie e să nu-mi jignească prea rău inteligenţa... şi majoritatea serialelor noi o cam fac...acum, am decis să mă uit la star trek: the next generation, începând cu sezonul 1, fireşte...păreri??? (abia aştept să-l mai văd la faţă pe Data, să ascult bâlbâiala ştiinţifico-fantezistă a lui LaForjă, şi să mă amuz de chelia lui "jian-liuc picarrrr" ) Link spre comentariu
djdansmart Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Da..a fost un serial bun la vremea lui..si acum merita vazut! Si eu ma uit la genul asta de filme! Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Eu "mai m-am" uitat si la:EurekaStargate (toate 3 + filmele artistice)Special unit 2SanctuaryMerlinDresden filesCharmedTot ce a aparut sub numele de Star-Trek (Star-Trek (originalul) ,The next generation, Voyager, DS9 (Deep space 9), Enterprise + filmele artistice) Link spre comentariu
gcom61 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Sa stiti ca nu sunteti singurii!... Link spre comentariu
anubis6 Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Si X files era fain Link spre comentariu
MifTy Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 Eu "mai m-am" uitat si la:EurekaStargate (toate 3 + filmele artistice)Special unit 2SanctuaryMerlinDresden filesCharmedTot ce a aparut sub numele de Star-Trek (Star-Trek (originalul) ,The next generation, Voyager, DS9 (Deep space 9), Enterprise + filmele artistice)aceeaşi listă şi la mine, minus eureka, dresden files şi su2... le trec pe lista de "must see", atunci...văd că avem cam aceleaşi gusturi... acum dacă-mi mai şi împărtăşeşti părerea că stargate:universe e jalnic comparativ cu restul seriei, încep să mă întreb dacă nu suntem cumva neamuri... mai apropiate decât "după adam şi eva" Link spre comentariu
Purple Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Strict ca SF eu ma uit la Atlantis, SG-1 si Farscape. Am citit in tinerete muuuuuuuuuuult SF. Dintre astea 3 aleg, cu greu, Farscape. Cand a fost la TVR nu ratam Star-Trek, zic eu, o capodopera! Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 acum dacă-mi mai şi împărtăşeşti părerea că stargate:universe e jalnic comparativ cu restul serieiSunt de acord cu tine. Stargate Unierse (dupa parerea mea) nu te tine in suspans de la un episod la altul cu era la SG1 sau Atlantis, care in fiecare (sau aproape fiecare) episod se mergea pe o planeta noua si ramaneai fascinat de ideile debitate de catre producatori privind viata, fauna si obiceiurile locatarilor planetei respective. In SG-U aproape toate se petrec pe nava aia la care nici pana acuma nu au reusit sa ii decripteze coputerul principal si sa o foloseasca la 100%, ii doar o tragere de timp.încep să mă întreb dacă nu suntem cumva neamuriNu prea cred (sau nu se stie niciodata). La Farscape am vazut cateva episoade, da nu mi-au placut efectele speciale care semanau a teatru de papusi. Imi place sa vad intr-un film SF efecte cat mai realistice, chiar daca sunt facute cu animatronice. Link spre comentariu
MifTy Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 mie farscape mi-a plăcut tocmai pentru animatronică, şi din pricina asta, erau nevoiţi să "lucreze" serios la scenariile episoadelor, altfel ziceai că-i "muppets în spaţiu"...au reuşit să facă o capodoperă, după părerea mea... un serial sf mai poetic, fără să piardă latura sf din vedere, nu veţi găsi!!cred că e singurul serial în care am întâlnit o navă 100% biologică... navele wraith erau un fel de cyborgi, jumate biologie, jumate tehnologie...(mă uitam la moya, şi-mi aduceam aminte de "febra" lui serge brussolo...)la stargate: universe mă căpiază modul absolut imbecil în care se comportă toţi!!!minus rush... chiar dacă s-ar zică că el e "ăla rău", pare unicul om de pe nava aia conştient de ce are de făcut, şi mai şi are idee şi cum să facă ceva-ul ăla...restul, zici că sunt scăpaţi de la grădiniţa ajutătoare!!! în orice caz, scenariştii io zic că fix de-acolo sunt proveniţi!!!mi se pare firesc să nu poţi "sparge" prea uşor un sistem computerizat care a reuşit să funcţioneze SINGUR o grămadă de ani, creat de o rasă care acum o sută de milenii era cu cel puţin 100000 de ani mai avansată tehnologic ca noi acum... cu un echipaj în care singurii care par capabili să înţeleagă ceva din el sunt rush şi... grasu' ăla, cum îl cheamă...şi tocmai ei 2 sunt ţinuţi deoparte... ptiu!!!... Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Deci o mare tragere de timp din cauza lipsei de idei noi zic eu. Toate ideile despre planete (in asta consta dupa parerea mea Stargate, calatoria si explararea altor planete care au "porti") au fost stoarse in SG1 si Atlantis.BTW, au reusit cei de pe Atlantis (care era un oras intreg) sa acceseze computerele in primul sezon din cate stiu, si acolo erau doar 2 cu "capu' mare".In privinta animatronicelor mie mi-a placut The Country Bears. Stiu ca nu esta chiar un sf, dar ii un Musical reusit de cei de la Disney.Ma gandesc prin ce au trecut aia care erau imbaracati in costumele de ursi... n-as vrea sa fiu in pielea lor P.S. cui ii plac desenele animate? ( ma refer la alea calumea, nu la prastiile de le baga pe cartoon network sau mai stiu eu ce alte posturi) Link spre comentariu
MifTy Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 tot mie!!! pe lângă desenele "clasice", gen tom şi jerry, popey marinarul, etc, îmi mai place şi ceva manga/anime..."slayers" de pildă, aş revedea cu plăcere orice episod, şi sunt numai vre-o 200, plus încă vre-o 100 de episoade de alte poveşti conexe universului "slayers", plus vre-o 2 filme...universul prezentat e logic şi interesant, în ciuda faptului că e 100% fantasy, eroii au personalitate, şi nu de puţine ori trag nişte bâlbe de te doare mintea, şi faci cârcei la fălci de atâta râs!!! cât priveşte lipsa de idei din stargate... erau 5 rase care au făcut "înţelegerea" aia galactică, şi serialele, mai ales SG1, au prezentat mai mult goa'uld şi asgard, celelalte 2 sunt mai mult amintite că există...pesemne pentru că erau amândouă nişte rase extrem de avansate, dar nu tehnologic.nu, wraith nu fac parte dintre ele... şi "chestiile" aliene care apar sporadic în "universe" şi care par picate din quake arena, sunt ceva nou pentru "stargate"...deci puteau încerca pedalarea pe relaţiile cu nox şi furlings... cea de-a 5-a rasă erau anticii, înşişi...başca, relaţiile cu anticii "înălţaţi" ar fi fost iar interesante, mai ales că daniel jackson ajunsese să facă parte dintre ei...nu ştiu ce naiba i-a pocnit să treacă la somniferul ăla... păcat!... Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Mie nu imi prea plac animeurile. In schimb am toata colectia de desene animate si animatii lansate de Disney.P.S. A vazut careva Warehouse 13 ? Cum se prezinta? Merita a fi vizionat? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Battlestar Galactica http://www.imdb.com/title/tt0407362/ . Un serial sf foarte bun. Nu prea multe efecte speciale (prea mult da senzatia de categorie B), un scenariu bun si coerent, o coloana sonora excelenta prin influentele arabe. Un sf psihologic cu un amestec de religios in care se pune mai mult accent pe relatiile interumane si mai putin pe prezentarea armelor de exemplu. Pentru cine l-a vazut o aducere aminte . Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Serialele de comedie imi plac: Familia Bundy, Seinfeld, Dragul de Raymond... Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 tocmai iau "depozitu' 13", să vedem...din descrieri ar fi un soi de "sanctuary" altoit cu "fringe", cu glazură de "x-files"!!! mai clar: 3 tipi (de fapt 2 tipi şi-o tipă) care sub oblăduirea guvernului american "colecţionează" tot felul de chestii dubioase pe care le pun la păstrare.pentru binele umanităţii, cică... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum