Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare driver lantena

ghostbuster

Postări Recomandate

Salut, am cumparat o lanterna ansmann future pe baterie AA1.5v

pe cutie scrie ca are led cree 0.5w 30lumeni, si ca tine 6 ore bateria

dupa calculele mele bateria are 1500mah iar iesirea la driveru boost e de 3.5v 250mah(ca sa tina bateria mai mult)

eu as vrea sa modific circuitu sami dea 900mah, dar am observat ca driverul nu are nici o rezistenta care sa schimb sa maresc amperajul

http://img195.imageshack.us/i/photo3sj.jpg/

http://img192.imageshack.us/i/photo1pyk.jpg/

http://img23.imageshack.us/i/photo2pd.jpg/

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghostbuster

3

• cristian2009

3

• pavy

3

• Cristiano

2

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

Un led de 0.5W are Ifmax de 350mA.Banuiesc ca boosterul e in comutatie, 2100A nu cred ca tine 900mA.La ce ai nevoie de 900mA?Ledul de .5W se va arde,trebuie sa inlocuiesti ledul .

Link spre comentariu

dupa calculele mele bateria are 1500mah iar iesirea la driveru boost e de 3.5v 250mah(ca sa tina bateria mai mult)

Nu incurca capacitatea bateriei exprimata in miliamperi-ora (mAh) cu intensitatea prin circuit exprimata in miliamperi. O bateria AA (R6) are capacitatea de 600...3000mAh in functie de model. Jucaria aia care mareste tensiunea, are si ea un randament mai mic decit 100%, deci ca sa mareasca tensiunea va trebui sa mai consume si ea ceva (sa disipe chiar si putina caldura) - nu e facuta sa economiseasca bateria...
Link spre comentariu
Vizitator tyc

Pt booster cu IC cauta aici .Important e sa-l gasesti de cumparat,sa fie intr-o capsula care o poti lipi,sa fie pdf cu cablaj,sa poti face cablajul,etc.

Dr.L: editat de mine,ca sa mearga linkul

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Va salut. Stie cineva cum s-ar putea modifica schema de mai jos, eventual prin adaugarea unui tranzistor, astfel incat la iesire sa scoata 0,7-1,5 A ?Am alimentat montajul cu 3 acc AA, capacitate 2500 mA, si nu am obtinut mai mult de 3 V la 0,5A.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

A facut cineva acest montaj?Am dat si eu comanda de piese si as mai fi vrut niste pareri.Daca poate cineva sa-mi spuna unul sau cateva tipuri de fet-uri de diferite puteri si care sa poata fi si cumparate ii multumesc anticipat. Vad ca randamentul creste bine cu fet.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări