remus68 Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Dar totusi nu stiti vreo schema in care sa folosesc aceasi finali?Ai putea folosi schema postata de mine aici viewtopic.php?f=66&t=65317&p=578896#p578896 Link spre comentariu
BoGdI Postat August 12, 2010 Autor Partajează Postat August 12, 2010 Dar macar mai invat si eu,ca oricum sunt in vacanta si schema am sa o fac din piese recuperate,deci investitie 0.Si nu am sa ma dezamagesc de o nereusita.Ps:tranzistori nu merg bine la colectie si stricati? Amplificatorul a mers dar fost dat la cineva care nu stiu ce nu a facut cu el si au puscat condensatori de iesire,dupa ce i-am schimbat mai mergea dar foarte incet.Dupa ce l-am adus acasa a stat cu ani prin garaj. Link spre comentariu
remus68 Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Dar macar mai invat viewtopic.php?f=16&t=46960&start=45Acolo vei gasi carti interesante, de unde ai ce invata. Link spre comentariu
BoGdI Postat August 12, 2010 Autor Partajează Postat August 12, 2010 Acum am luat toata cartea "Caleidoscop audio" de G. D. Oprescu de unde o sa mai invat. Link spre comentariu
remus68 Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 G.D.Oprescu si I.C.Boghitoiu au scris carti interesante, de unde se pot acumula cunostinte pretioase pentru un electronist incepator. Link spre comentariu
BoGdI Postat August 12, 2010 Autor Partajează Postat August 12, 2010 Se vede ca este o carte facuta pentru incepatori unde detaileaza ca la prosti Dar daca nu am termistor ce pot sa ma fac? Link spre comentariu
remus68 Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Intre bazele prefinalilor poti monta 1...2 diode inseriate cu un semireglabil sau un montaj "superdioda" cu tranzistor (diodele, respectiv tranzistorul se monteaza pe radiatorul finalilor). Din semireglabil se va regla curentul de mers in gol. Link spre comentariu
zal Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Ca să simtă temperatura radiatorului, bagă dioda într-un tub izolator de mătase sau bumbac şi o pui cu corpul pe radiator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum