cidul Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Salut.-Vreau sa download, biosul, de pe saitul BIOSTAR, la placa P4M900-M7FE ver:7.0 [DAR PROBLEMA E GENERALA PENTRU TOATE BIOSURILE..] Ajuns pe saitul placii si dat la ,,bios'',imi apare file size:512kb si fille ,,4m90m224.bsc'',daca incerc sa le download-ez imi apare mesajul sad.gif If your motherboard support BIO-UNLOCKING function, please try to load BIOS optimized default before update BIOS ) il salvez si imi da un format pe care nu il pot deschide(bsc File)-Vreau sa incarc biosul pe discheta si sa fac update de bios de pe discheta..-Daca imi explica si mie cineva despre ce este vorba v-as fi foarte recunoscator...(am facut update bios, dar numai la gigabyte, unde poti downloada,biosul fara probleme.Cu multumiri anticipate ... cidul Link spre comentariu
cidul Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 -stie cineva o ver. mai noua de 11/07/2007-cea de pe sait este asta din 2007 cu toate ca scrie 2009-11-03 ver 1.9.2.6-am download-at, ver.1.9.2.6 si am incarcat pe discheta (layout bin) lucrand cu utilitarul din bios.-am reusit si cu biostar_flash ,dar credeam ca il incarca tot pe cel vechi [asa si era] era si vechi si nou fiind unul singur 11/07/2007- de ce mai scrie 2009 daca biosul este din 2007?-cu multumiri pentru raspunsuri... cidul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum