Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

update bios BIOSTAR

cidul

Postări Recomandate

Salut.-Vreau sa download, biosul, de pe saitul BIOSTAR, la placa P4M900-M7FE ver:7.0 [DAR PROBLEMA E GENERALA PENTRU TOATE BIOSURILE..] Ajuns pe saitul placii si dat la ,,bios'',imi apare file size:512kb si fille ,,4m90m224.bsc'',daca incerc sa le download-ez imi apare mesajul sad.gif If your motherboard support BIO-UNLOCKING function, please try to load BIOS optimized default before update BIOS ) il salvez si imi da un format pe care nu il pot deschide(bsc File)-Vreau sa incarc biosul pe discheta si sa fac update de bios de pe discheta..-Daca imi explica si mie cineva despre ce este vorba v-as fi foarte recunoscator...(am facut update bios, dar numai la gigabyte, unde poti downloada,biosul fara probleme.Cu multumiri anticipate ... cidul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cidul

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

-stie cineva o ver. mai noua de 11/07/2007-cea de pe sait este asta din 2007 cu toate ca scrie 2009-11-03 ver 1.9.2.6-am download-at, ver.1.9.2.6 si am incarcat pe discheta (layout bin) lucrand cu utilitarul din bios.-am reusit si cu biostar_flash ,dar credeam ca il incarca tot pe cel vechi [asa si era] era si vechi si nou fiind unul singur 11/07/2007- de ce mai scrie 2009 daca biosul este din 2007?-cu multumiri pentru raspunsuri... cidul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări