Gandila Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 E buna varianta cu resetul din butonul "power". Am testat-o si eu pe multe Canon-uri si e valabila si la i250 si i350. Am auzit de ea acu' cateva luni si am folosit-o cu succes in service. :smt001 Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Dar la Dell All-In-One 922 cum ii dau reset ink counter ? Link spre comentariu
Gandila Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Sorry nu stiu... :goodman: Link spre comentariu
Vizitator dexo Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 As vrea sa stiu daca pina la urma ati resetat contorul la canon i550 si daca e definitiv , adica daca scoti cablul din priza si il introduci din nou , imprimanta merge . Eu am reusit si e ok si fara a scrie in eeprom 93C46 desi nu m-ar fi incomodat nici metoda asta . Am mai resetat scriind in eeprom si e ok dar tre' sa stii ce sa scrii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum