nooob64 Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Buna ziua ,As vrea sa fiu si eu lamurit in legatura cu un osciloscop pe care as dorii sa il procur , acesta este TENMA - 72-8225 (se mai gaseste si cu emblema UNI-T ... aceeasi marie cu alta palarie)Specificatii:DIGITAL STORAGE SCOPE, 40MHZ, 2 CHANNELS*Bandwidth 40MHz*Rise Time ≤8.7ns*Sample Range 500MS/s*Vertical Sensitivity 2mV ~ 5V/div*Maximum Record Length 1024k*Sample Rate Real time 500MS/s, Equivalent : 25GS/s*Scan Time Base 10ns ~ 50s/div*Trigger Type Edge, Pulse, Video and Alternate*Automatic Waveform Measurements 28Ports*Standard : USB Device*USB Host : RS-232C*Optional : LAN*Mathematics Add, Subtract, Multiply, Divide, Reverse and FFT*Display 64k, Full Colour LCD 320 x 240Pretul este in jur de 1700-1800 lei cu TVA INCLUS .As dorii sa imi spuna cineva ( care stie cit decit problema cu osciloscoapele ) cit de bun este acest aparat , raport PRET/PERFORMANTA . Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Nu as da nici mort 17 mil pe un osciloscop digital care imi afiseaza pe un ecran 320x240. In locul tau as cauta un osciloscop analogic, cu tub catodic, second hand, la pret de maxim cateva mil. Daca totusi insisti sa fie digital (mie nu-mi place digital, are multe dezavantaje fata de cel analogic) ia-ti unul USB de maxim 100 euro acolo si face acelasi lucru ca si cel de 500 euro. Link spre comentariu
nooob64 Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 Nu as da nici mort 17 mil pe un osciloscop digital care imi afiseaza pe un ecran 320x240. In locul tau as cauta un osciloscop analogic, cu tub catodic, second hand, la pret de maxim cateva mil. Daca totusi insisti sa fie digital (mie nu-mi place digital, are multe dezavantaje fata de cel analogic) ia-ti unul USB de maxim 100 euro acolo si face acelasi lucru ca si cel de 500 euro. Problema este ca nu prea exista osciloscop pc-based la 100 euro care sa fie cit decit bun (nu o sa imi cumpar unul la 10 MHz) , unul analog ar fii bun pentru ca se vizualizeaza cel mai bine semnalul insa daca vreau sa fac masurari mai pretentioase o sa fie jale ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum