Vizitator Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 am un scaparici dinala la 3 lei noi...de se alimenteaza la 2 batt de 1.5v.. are un oscilator si un traf...are careva vreo idee despre cum sa folosesc montajul ala ca baston electric? de exemplu daca se ia un caine de mine...sa il curenteze serios dar nu sa il omoare.. si cu oameni la fel Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 Nu o sa faci nimic cu ala la caini sau oameni , poate doar sa'i faci sa rada :lol: Link spre comentariu
bogdanm Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 Mda, subscriu. E vax. O schema "adevarata" m-ar interesa si pe mine. Din aia de baston folosit prin inchisorile americane, unde e suficient sa atingi ditamai namila si cade imediat la pamant (chestie vazuta in documentar, nu in filme). Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 ceva... Link spre comentariu
bogdanm Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 Interesant! Thx Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 si inca o schema Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 4, 2005 Partajează Postat Noiembrie 4, 2005 ce ai pus tu acolo e valabil,eu am reparat un astfel de gun,dar transformatoarele nu se pot face in regim de amator finca sunt turnate intr-o rasina speciala si sunt facute in stil fagure(bobinajul).nu merge sarma normala cu.em vreau sa zic ca numai pocnitura arcului electric circa 6cm,sperie pe oricine,eu unul m-am inmuiat cand i-am facut proba dupa ce l-am reparat.daca s-ar gasi transformatoare am o gramada de clienti care au cerut sa le fac asa ceva. Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 Pai tocmai daia am postat schemele pe forumul asta unde sunt adunati mesteri de mesteri , din foarte multe domenii ....poate stie cineva cum se pot construi , ... Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 7, 2005 Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 un traf ar putea fi unul din televizoarele alea mici chinezesti alb-negru(traful de linii) Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 aici ce părere aveţi?? :supz: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 ce ai pus tu acolo e valabil,eu am reparat un astfel de gun,dar transformatoarele nu se pot face in regim de amator finca sunt turnate intr-o rasina speciala si sunt facute in stil fagure(bobinajul).nu merge sarma normala cu.emAcum vreo 8 ani lucram la UZUC Ploiesti. Acolo se repara aparatura pentru RX. Existau sursele Andrex, care aveau tuburi ce se alimentau la 300kV si cativa mA. De obicei cedau transformatoarele, si se rebobinau cu sarma de 0,06 (nu mai stiu cate sute de mii de spire). La fiecare strat de punea o foita izolatoare, iar ansamblul se ingloba intr-o chestie neagra, din doua componente (avea intaritor) iar bobinatorii ii spuneau "MLR". Probabil o rasina. Ulterior lampa si transformatorul se introduceau intr-o incinta care mai intai se vida, apoi se umplea cu dioxid de sulf, din pricina proprietatilor dielectrice. Deci, cum spunea si Luc, daca nu ai acces la un atelier in care se face asa ceva, nu prea ai sanse.PS: bobinajul se facea spira langa spira. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 dar aparate d`astea de curentat nu se gasesc nicaieri de cumparat ??? ca eu as fi interesat de achizitia unuia Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 dar aparate d`astea de curentat nu se gasesc nicaieri de cumparat ??? ca eu as fi interesat de achizitia unuiaBa da, la Arrow (a nu se considera reclama). Costa intre 100 si 200 RON, depinde de tensiunea pe care o debiteaza. Nu cred ca-ti trebuie ceva de la politie ca sa-l cumperi, dar mai intereseaza-te. Bafta la curentat :smt003 . Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 Ba da, la Arrow (a nu se considera reclama). Costa intre 100 si 200 RON, depinde de tensiunea pe care o debiteaza. Nu cred ca-ti trebuie ceva de la politie ca sa-l cumperi, dar mai intereseaza-te. Bafta la curentat :smt003 .vre-un link ceva ? Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 http://www.arw.ro/main2.php?curent=1&cu ... utoaparare gasesti ceva electrosoc, cam la jumatatea pag . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum