Vizitator 79 vir Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 am un tv samsung sasiu CK 5073 si are lipsa nivel alb,luat in comparatie cu alt tv.la fel si functional tensiunile sunt aceleasi am recurs si la inlocuirea integratelor si nici o schimbare.Nu stiu ce sa mai fac va rog poate cineva sa ma ajute ? Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 ala e modelul, nu sasiulfii mai explicit cu defectul tau , nu cumva este tubul uzat ?ce intelegi tu prin nivel de alb ? Link spre comentariu
Vizitator 79 vir Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 am probat tubul in celalalt tv si este bun . Cu cont. la max. si col. la max apare o umbra de imagine color foarte neclara.Inscriptionarea functiilor(MENIU) apare clara mai putin contrastata. Link spre comentariu
GRIGORE Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 Am si eu nevoie de o schema de Philips chassis g90b.Chassis g90ae am dar nu este acelasi lucru.Grig Link spre comentariu
GRIGORE Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 Din graba am potat gresit.O sa o fac unde ar trebui.Din nou multe scuze!! Link spre comentariu
luc Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 verifica doua tensiuni apoi mai vorbim: tensiunea pe grila 2(trebuie sa fie 400v aproximativ)si tensiunea alimentare finali video (~180v) Link spre comentariu
Vizitator 79 vir Postat Septembrie 8, 2005 Partajează Postat Septembrie 8, 2005 sunt ambele tensiuni Link spre comentariu
Vizitator 79 vir Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 nu are nimeni nici o idee ce as putea sa mai fac :?: :?: :?: Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 pai daca ai 2 tv la fel, si din ele unul merge, masoara si tu comparativ, schimba finalul video, etc Link spre comentariu
MIHAIS Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 ce spui tu se poate intampla din 2 cauze : tensiunea de 200v nefiltrata tranzistorul npn din amplificatorul video (corespunzator culorii care vireaza ) asta daca finalul video este realizat cu tranzistori (cate 2 pe canal) ar mai fi o cauza (dar e foarte rara ) : condensatorul de pe Ug2 intrerupt Link spre comentariu
Vizitator 79 vir Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 Am doua zile de cand masor tensiuni prin comparatie si schimb piese.toate sunt bune dar tv-ul tot asa se vede.Mai am un coleg si el are unul la fel cu acelasi defect si nu le dam de cap. Link spre comentariu
MIHAIS Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 man ce fel de samsung e ?ce jungla are ? Link spre comentariu
Vizitator 79 vir Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 tv-ul are in jungla int. M 52309 SP si banuiesc defect in partea de crominanta Link spre comentariu
MIHAIS Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 nu este teoriecand prinzi un ak19 scote-i condensatorul de pe g2 si o sa vezi Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 9, 2005 Partajează Postat Septembrie 9, 2005 pai aveti 3 tv identice , 2 care fac acelasi defect, si unul care merge ok , banuiesti ca ar fi de la jungla in partea de crominanta , dar nu-l schimbi sa vezi daca e de acolo ?finalul video l-ati schimbat ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum