Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema tv samsung

Vizitator 79 vir

Postări Recomandate

Vizitator 79 vir

am un tv samsung sasiu CK 5073 si are lipsa nivel alb,luat in comparatie cu alt tv.la fel si functional tensiunile sunt aceleasi am recurs si la inlocuirea integratelor si nici o schimbare.Nu stiu ce sa mai fac va rog poate cineva sa ma ajute ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GRIGORE

3

• Tavi

3

• MIHAIS

3

• luc

1

Top autori în acest subiect

Vizitator 79 vir

am probat tubul in celalalt tv si este bun . Cu cont. la max. si col. la max apare o umbra de imagine color foarte neclara.Inscriptionarea functiilor(MENIU) apare clara mai putin contrastata.

Link spre comentariu

ce spui tu se poate intampla din 2 cauze : tensiunea de 200v nefiltrata tranzistorul npn din amplificatorul video (corespunzator culorii care vireaza ) asta daca finalul video este realizat cu tranzistori (cate 2 pe canal) ar mai fi o cauza (dar e foarte rara ) : condensatorul de pe Ug2 intrerupt

Link spre comentariu
Vizitator 79 vir

Am doua zile de cand masor tensiuni prin comparatie si schimb piese.toate sunt bune dar tv-ul tot asa se vede.Mai am un coleg si el are unul la fel cu acelasi defect si nu le dam de cap.

Link spre comentariu

pai aveti 3 tv identice , 2 care fac acelasi defect, si unul care merge ok , banuiesti ca ar fi de la jungla in partea de crominanta , dar nu-l schimbi sa vezi daca e de acolo ?finalul video l-ati schimbat ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări