Vizitator GsmHelp Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 ofer cod de deblocare la oricine are nevoie cu o singura conditie sa aiba peste 50 posturi in acest forum .Tot ce imi trebuie este imeiul si mepul care pot fi citite cu softuletul atasatModerator edit:Multumim pentru ajutor. L-am pus sticky. Link spre comentariu
Vizitator doggyern Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 imei - 351845031381554mep - mep-12489-001 Link spre comentariu
efti Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 salut am si eu un bb 8100 codat vodafone romania ,se poate decoda ?am incercat programele si nu imi vede telefonul Link spre comentariu
ozn_87 Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Nu va suparati,FBL este virusat!! Link spre comentariu
gabiferaru Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Nu va suparati,FBL este virusat!! Antivirusii din ziua de azi sunt varza toti, motiv pentru care am si renuntat la "serviciile" lor. Pana si installurile de utilitare si driveri au ajuns sa fie raportati ca troieni sau mai stiu eu ce virusi. Cred ca target-ul principal la producatorii de antivirusi este sa aiba un numar mai mare de semnaturi de virusi decat concurenta.Hai sa fim seriosi... nu poti sa mai tragi nici macar o basina ca te faulteaza antivirusu'. Link spre comentariu
cniky Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Fisierele par sa fie `clean`. Link spre comentariu
Vizitator monelut_75 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 salutare..rog mult cine poate sa m-a jute sa decodez un blackberry 8100 codat pe vodafone spania..imei 359675011983208 MEP-06813-002..mersi multam.. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Cred ca l-au legat, ca ultima intrare pe forum a fost pe 14 aug 2010 Link spre comentariu
csaba_sm Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 va ajut eu sa decodati free BB..doar postati la PM.. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 si eu pot sa ajut la deblocat cu imei si mep . Link spre comentariu
efti Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 salut se poate decoda bb 8120 ? si daca se poate sa il si reseoftez acasa e branduit de orange. o zi buna Link spre comentariu
Kytan666 Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 se poate decoda si se poate si resofta acasa. decodarea se face dupa MEP. trebuie sa citesti mep-ul cu programe care se gasesc pe net , il postezi aici impreuna cu imeiul. instructiunile de introducere a codului le gasesti tot pe gogu. Iar pentru resoftare, se poate face acasa. gasesti instructiuni pe net , softurile tot pe net . Cu debranduirea e mai greu, se face la terminale unde providerul blocheaza functii(mai ales selectare intre 2G si 3G , dar la tine nu e cazul). In functie de telefon debranduirea (daca e posibila) te ajuta sau te incurca , sunt cazuri in care pierzi posibilitatea de a seta cardul de memorie in modul mass storage. trebuie sa te documentezi pentru modelul tau. Link spre comentariu
Vizitator black4skull Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Am decodat si eu un blackbery cu cod obtinut pe baza IMEI-ului, da-i add pe Yahoo mess la amzosoft2003 si te rezolva ca decodeaza marca pe IMEI. Link spre comentariu
efti Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 ma poate ajuta si pe mine cineva sa resoftez +decadare un bb 9500 storm? Link spre comentariu
Vizitator KAMIKADZE Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 ma poate ajuta si pe mine cineva sa resoftez +decadare un bb 9500 storm?Pentru deblocare imi dai IMEI + MEP, pentru resoftare ai nevoie de BBSAK, + BlackBery Desktop Software instalat pe PC + de Pack-ul cu sistemul de operare p.u BB care vrei sa-l montezi pe telefon. Poti folosi sistemele originale sau hidribe, eu folosesc unul hibrid pe un BB 8250. Pentru resoftare, belocare, PM si te ajut ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum