Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Deblocari Blackbery pe imei free aici

Vizitator GsmHelp

Postări Recomandate

Vizitator GsmHelp

ofer cod de deblocare la oricine are nevoie cu o singura conditie sa aiba peste 50 posturi in acest forum .Tot ce imi trebuie este imeiul si mepul care pot fi citite cu softuletul atasatModerator edit:Multumim pentru ajutor. L-am pus sticky.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• efti

4

• Kytan666

2

• csaba_sm

2

• ozn_87

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu va suparati,FBL este virusat!! :bataie

Antivirusii din ziua de azi sunt varza toti, motiv pentru care am si renuntat la "serviciile" lor. Pana si installurile de utilitare si driveri au ajuns sa fie raportati ca troieni sau mai stiu eu ce virusi. Cred ca target-ul principal la producatorii de antivirusi este sa aiba un numar mai mare de semnaturi de virusi decat concurenta.Hai sa fim seriosi... nu poti sa mai tragi nici macar o basina ca te faulteaza antivirusu'.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

se poate decoda si se poate si resofta acasa. decodarea se face dupa MEP. trebuie sa citesti mep-ul cu programe care se gasesc pe net , il postezi aici impreuna cu imeiul. instructiunile de introducere a codului le gasesti tot pe gogu. Iar pentru resoftare, se poate face acasa. gasesti instructiuni pe net , softurile tot pe net . Cu debranduirea e mai greu, se face la terminale unde providerul blocheaza functii(mai ales selectare intre 2G si 3G , dar la tine nu e cazul). In functie de telefon debranduirea (daca e posibila) te ajuta sau te incurca , sunt cazuri in care pierzi posibilitatea de a seta cardul de memorie in modul mass storage. trebuie sa te documentezi pentru modelul tau.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator KAMIKADZE

ma poate ajuta si pe mine cineva sa resoftez +decadare un bb 9500 storm?

Pentru deblocare imi dai IMEI + MEP, pentru resoftare ai nevoie de BBSAK, + BlackBery Desktop Software instalat pe PC + de Pack-ul cu sistemul de operare p.u BB care vrei sa-l montezi pe telefon. Poti folosi sistemele originale sau hidribe, eu folosesc unul hibrid pe un BB 8250. Pentru resoftare, belocare, PM si te ajut ;)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări