Vizitator cristianos02 Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 se poate face iesire audio la modulator fm?semnalul sa intre in casetofonul masini prin mufa jack? Link spre comentariu
E_manuel Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Pai mufa jack de care vorbesti este de obicei pentru casti nu intrare semnal ! Teoretic da,se poate scoate semnal audio din astfel de modulatoare fm auto insa nu recomand sa faci pe mesterul prin el,ai sanse destul de mari sa-l faci praf,unele se ard foarte usor si iremediabil. Link spre comentariu
Vizitator cristianos02 Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 semnalul audio produs sa nu mai fie transmis prin emitator ci sa fie preluat de un cablu cu mufa jack.are cineva idee cum? Link spre comentariu
stefanstudio Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 poi modulatoru trebuie sa aibe o mufa de iesire audio si casetofonu una de intrare daca nu nare cum.si nu cred ca chinezi fac risipa de mufe pe un modulator Link spre comentariu
stefanstudio Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 io as zice sa iei un MP3 player si sal conectezi cum zici tu prin cablu la casetofon Link spre comentariu
Vizitator eXistenZ_Tg Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Am luat si eu de pe net un modulator cu card si usb si aux in , are si afisaj lcd care arata ce sursa e conectata , si numele melodiei , acest modulator am incercat sa il modific sa scot semnalul inainte de emitator sa il bag la cass la aux in , am reusit , se aude dar cand il conectez la cass se aude foarte slab desi volumul la ambele aparate e la maxim , tot incet se aude si am si un zgomot de fundal la puterea maxima , mai am un modulator fm care l-am luat din supermarket , care la fel am scos semnalul inainte de emitator si ala nu are nici o treaba , se aude tare si clar , nu stiu ce am gresit la al doilea modulator , daca e cineva care are vreo idee , il rog sa ma anunte Link spre comentariu
bubi Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Foarte interesant. Ai putea sa pui o poza sa vad de unde ai luat semnalul? si daca vrei sa dai ceva detalii. E exact ce vreau sa fac si eu ca prin modulator baga fasait Link spre comentariu
Vizitator eXistenZ_Tg Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 cam asa am legat firele ca in poza de mai jos , daca modulatorul are mufa jack cu 5 pini atunci trebe sa te legi la cei doi din fundul ei firul alb este minus , cel rosu este right si cel negru e left , sau invers , daca ai mufa jack cu 3 pini , potzi sa folosesti direct mufa si un cablu cu ambele capete jack , cel putin asa merge la celalalt modulator , dar din nu stiu ce motiv , la modulatorul cu 5 pini la mufa jack pe care am legat firele se aude foarte incet desi ambele volume sant la maxim , cred ca nu m-am legat unde trebe , poate trebuia sa ma leg dupa amplifu din modulator , mai astept sfaturi[attachment=3]IMGP4966_resize.JPG[/attachment][attachment=2]IMGP4967_resize.JPG[/attachment][attachment=1]IMGP4968_resize.JPG[/attachment][attachment=0]IMGP4969_resize.JPG[/attachment] Link spre comentariu
bubi Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 aia e mufa de intrare cd-player? poate sa si iasa semnal pe acolo? multumesc mult pt. poze Link spre comentariu
Vizitator eXistenZ_Tg Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 pe cate modulatoare am incercat , iese si semnal , mai ales daca e aia cu 3 pini , daca e aia cu 5 nu iese decat daca te legi cu fire la cei 2 pini din fundu ei , am incercat si pe modulator ieftin rau , adica vreo 15 lei , am incercat si pe unu mai scump de vreo 80-100 lei , in general astea recent aparute merg , daca gandim un pic logic ar trebuii sa mearga pe toate care au intrare jack pe modulator , intrarea aia trebe sa ajunga la emitatorul modulatorului ca sa functioneze si sa redea pe postul fm muzica care cant de la un alt player conectat la modulator, si tot pe acolo trece si semnalul de la playerul mp3 de pe stick sau card , putetzi sa incercati si voi daca va merge legatzi un cablu cu mufa jack si celalalt capat la un amplif sau statzie sau boxe de comp ca sa vedeti daca merge , trebe legat la statzi ca semnalul scos e destul de slab cred ca pana intr-un watt , sau mai putetzi proba cu casti de player , comp sau ce casti aveti pe acasa ca sa aflati daca merge si la casti nu este necesar amplif , ar trebuii sa se auda destul de tare in casti Link spre comentariu
bubi Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Eu am mufa cu cinci dar nu e problema ca ele sunt legate impreuna si deci se poate folosi mufa direct , fara nici-o modificare. Ca idee nu se pot folosi casti deoarece semnalul e mic si are nevoie de amplificare, prin statie merge. Spun asta pentru ca am facut toate probele, e sigur. Link spre comentariu
Vizitator eXistenZ_Tg Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Eu ziceam cu casti sa verifici daca te-ai legat unde trebe , nu sa asculti la ele , normal ca iti trebe sursa de amplificare , si la mine , pe cel care merge semnalul se duce in cass-ul origi de clio , inainte sau dupa preamplificator , nu mai stiu si se aude foarte fain , doar cand se termina melodia si trec la alta se aude un fasait , si daca merg cu viteza si turez se aute un bazait care creste o data cu turatia , care cred ca e din cauza ca modulatorul ala are o sursa de 12V - 5V foarte proasta si nefiltrata Link spre comentariu
bubi Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Sursa e cu 7805 dar cred ca ar fi loc de un 100mf/10v Link spre comentariu
Vizitator eXistenZ_Tg Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 La al doilea modulator am facut sursa asta si e mai eficienta , asa am primit , si cica ar duce cam 2 amperi , ma mai intereseaza o sursa de la 12V - 6V 1A cred ca ar fii de ajuns ca sa pun sa functioneze un aspirator de asta de masina care nu am cablu de alimentare auto , e cu bateri dar are si mufa de alimentare la traf sau priza auto , stie cineva?[attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Link spre comentariu
bubi Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Cred ca ii trebuie un preamplificator pt. semnalul din mufa asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum