c_anicai Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 am avut o schemă de amplasare a capsulelor de microfon condensator la un microfon stereo de camera sony, dar am pierdut-o şi alta nu mai găsesc.erau 4 capsule mici, nu stiu exact caracteristicile.poate mă ajută cineva cu o poză şi eventual o schemă, trebuie ceva defazare ?Am o cameră veche analogică svhs m9000 la care sunetul e impecabil dar imaginea lasă de dorit si din motivul acesta nu o mai folosesc. Mai am un GS80 mic la care de asemeni sunetul e bun dar imaginea e ok numai in condiţii de exterior.vreau să folosesc microfonul pe o cameră trv20e care se comportă cât de cât ok, dar sunetul e jalnic, trebuie să fac corecţii în vegas la bass cu +18db şi la înalte de -3db, cam aceiaţi probleme le am şi cu un trv11evreau să fac un microfon care să se comporte mai ok pentru a-l folosi pe cîteva camere mici şi nu am ideie cum să încep.mulţumesc de eventual ajutor. Link spre comentariu
remus68 Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Acest subiect nu se incadreaza in tematica sectiunii "coltul depanatorului" - se muta la accesorii audio. Link spre comentariu
c_anicai Postat August 8, 2010 Autor Partajează Postat August 8, 2010 poate are cineva un microfon de camera vx1000, sau vx2100 desfăcut să mă ajute cu o poză să văd amplasarea capsulelor, sau de m9000, şi o schemă bloc măcar să îmi dau seama dacă se foloseşte defazaremulţumesc de eventual ajutor Link spre comentariu
c_anicai Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 poate mă ajuta cineva măcar cu vre-o informaţie Link spre comentariu
stefanstudio Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 pai un microfon stereo contine defapt 2 microfoan nurmale la camera cred ca sint cu electret si se pune un mic pe un canal un mic pe un canal Link spre comentariu
c_anicai Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 stiam că microfoanele stereo sunt cu două capsule, dar am văzut cândva, (nu mai am poza respectivă) la o camera vx1000 mcrofonul are două capsule condensator (cred că nu electret) pe stânga şi alte două pe dreapta direcţionate bot în bot la o distanţă de circa 1 cm.ştiu că microfoanele condensator nu prea au directivitate, şi atunci mă interesează constructia unui microfon la care să fie o diferenţă totuşi între stânga şi dreapta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum