zal Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 E mai simplu să-ţi faci un sistem audio decît să încerci să dezvolţi calculatorul într-un tonomat. Link spre comentariu
sckump Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 E mai simplu să-ţi faci un sistem audio decît să încerci să dezvolţi calculatorul într-un tonomat.Buna comparatia Insa cred ca e mai lejer sa schimbi o melodie din PC, decat sa schimbi un disc la CD player si sa cauti melodia care iti place, nestiind exact pe unde e. Link spre comentariu
zal Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Nu există pix ca să scri pe plicul cd-ului? Link spre comentariu
Vizitator Cristi1963 Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Nu se simte diferenţă, se foloseşte şi oprit, ca monitor, desigur fără corecţie, iar canalele se reglează independent, ai vreo 6 curbe preselectate şi încă 6 pe care le memorezi cum vrei.In fraza de mai sus se confunda canalele cu benzile. Benzile de frecvente se regleaza independent. Canalele (stanga-dreapta) nu se pot regla independent la GE-70. Link spre comentariu
zal Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Cred că acolo am confundat cu celălalt eq pe care l-am avut, un JVC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum