Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Front panel usb

cidul

Postări Recomandate

Salut.Am un pc mai vechi, care nu are usb, casti si microfon pe partea frontala. Imi poate spune cineva unde as gasi sa cumpar si cum se numeste treaba asta ...? As fi foarte bucuros daca mi-ar da cineva vre-un link, ca nu gasesc pe nicaieri nimic ,decit pe carcase pc de vanzare. Va multumaes anticipat cidul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cidul

3

• FOCA.CRISTIAN

2

• iahim999

1

• Aelfo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salutesti sigur ca placa de baza suporta asa ceva? poate ai niste poturi USB pe placa care la poti scoate pe "front", dar nu cred ca ai si suport pentru audio, deoarece atunci cand se detecteaza microfon sau boxe pe "front" ar trebuie sa anuleze iesirea din spate. fa rost de manualul placii si vezi acolo daca ai conectori pentru asa ceva inainte de a da banii.o zi buna.

Link spre comentariu

salutesti sigur ca placa de baza suporta asa ceva? poate ai niste poturi USB pe placa care la poti scoate pe "front", dar nu cred ca ai si suport pentru audio, deoarece atunci cand se detecteaza microfon sau boxe pe "front" ar trebuie sa anuleze iesirea din spate. fa rost de manualul placii si vezi acolo daca ai conectori pentru asa ceva inainte de a da banii.o zi buna.

Da permite (BIOSTAR -P4M900-M7 FE-) cidul
Link spre comentariu

cauta pe www.pluspc.ro numarul de contact si intreaba-i daca iti vand unul separat de carcase. ei sunt din bucuresti dar trimit in mod uzual calculatoare in tara cu posta si sunt foarte amabili. firma se ocupa de calculatoare second hand si au multe carcase prin depozit la care am vazut si ce vrei tu si oricum iti vor cere un pret rezonabil.

bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări