Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indesit wil 105

cosmos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmos

6

• gymy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cod eroare F12 :Conexiune intre module intrerupta ;verificati J11Personal am intilnit conectorul murdar sau modulul LED defect cauza picaturi de apa care au intrat si au facut scurtcircuit sau un condensator electrolitic SMD 220uF/10 volti care a pierdut lichidul din interior.

Link spre comentariu

am verificat programatorul vizibil nu are condesatori unflati, am curatat de praf, am curatat conectori. si tot se mentine eroarea, o schema a programatorului inclusiv a masinii este putin probabil sa gasesc, mi-ar fi de mare ajutor :freaza: nu am verificat modul ( cel din poza) ,ziceti ca ar fi posibil sa fi ajuns apa in el? apropo codurile sint de la wil 105f01 light 4, motor triacf02 light 3 motor, jammed/ tachof03 lights 3&4 Ntc faultf04 light 2. pressure sw stuck on emptyf05 lights 2&4, pressure sw stuck on fullf06 lights 2&3, N/A?f07 lights 2&3&4 heater relayf08 light 1. heater relayf09 lights 1&4 eprom/setup errorf10 lights 1&3, pressure switch not sensingf11 lights 1&3&4, pump/draining errorf12 lights 1&2, communication errorf13 lights 1&2&4, dryer ntc/ fan motorf14 lights 1&2&3, dryer heaterf15 lights 1&2&3&4, dryer heater relayf16 N/Af17 light 4, door lockf18 light 3 comms error (3 phase motor) power boardf1 and f17 share the same lightthese are the fault codes match to yours

Link spre comentariu

Nu mai scot nici o placa ca intre timp cetateanu si-a luat alta masina ,si mai zici ca nu are lumea bani.Eu i-am zis ca ar fi posibil programatorul si nu au asteptat nici macar o zi si a luat alta, sa fie sanatos.Merci pentru colaborare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări