Vizitator vyo de la br Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 sall la toata lumea am si eu un amplificator audio Tehnoton deea romaneasca si imi arde transformatorul pe ia. As vrea sa aflu si eu ce are si ce sa ii fac.dak stie cineva rog spunetimi si mie.ma puteti gasi la id vyorel_man.ms. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 sall la toata lumea am si eu un amplificator audio Tehnoton deea romaneasca si imi arde transformatorul pe ia. As vrea sa aflu si eu ce are si ce sa ii fac.dak stie cineva rog spunetimi si mie.ma puteti gasi la id vyorel_man.ms.sigurante inlocuite cu sirme-tipic romanescpunte redresoare in scurtcondensatori de filtraj in scurtspire din bobinele tafului de alimentare in scurtce model este amplificatorul ???te exprimi cam incoerent ,ai grija ca aici nu se scrie ca pe mess Link spre comentariu
zal Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Cum arde trafo, cu flacără albastră sau galbenă? Lăsînd gluma la o parte, nu se înţelege ce anume are trafo din amplif, se încinge în timpul funcţionării în gol sau la volum mic, sau cînd foloseşti la maxim ampliful? Alte piese se mai încing în el? Radiatorul, condensatorii mari, puntea de diode? Descrie cît mai detaliat ce descoperi în amplif şi se vor găsi soluţii ptr el.Totuşi era subiect de ''colţul depanatorului''. Link spre comentariu
Vizitator vyo de la br Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 pai am pus alt transformator pe ia si se incalzea prea repede si prea tare si se auzea foarte incet muzica desi eu aveam volumul la statie la maxim.si mai e o problema cand ii conectam un difuzor pe ia imi arunca membrana la difuzor afara si asa ramanea desi difuzorul era bun.si se incinge in gol sa zic asa adik fara sa mearga amplificatorul. Alte pise nu se mai incing inafara de transformator. am si niste vumetre asa se num ele si se misca niste ace gen dalea de la kilometrajul de la masina si au si 2 becuri alea care se aprind si imi arata becurile alea k as avea caderi de tensiune din transformator. Link spre comentariu
mila Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Nu te lasa ...arde boxele!Ai tensiune continua pe iesire>>>>>>pericolNu ai cunostintele necesare pentru reparatia amplificatorului,apeleaza la un depanator cu experienta! Link spre comentariu
Vizitator vyo de la br Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 si de la ce sa fie problema asta? Deasta sa imi arda si transformatoarele? Cei pot face? Link spre comentariu
remus68 Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 cand ii conectam un difuzor pe ia imi arunca membrana la difuzor afara si asa ramanea desi difuzorul era bun Asta ar cam insemna ca ai componenta continua pe iesire. Link spre comentariu
zal Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Acuma, sincer, ampliful ăla e unul din cele mai proaste care au fost pe piaţă, ca mai toate produsele Tehnoton. Nu merită efortul de a-l repara sau pune la punct. Link spre comentariu
Sharky Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 dar ar fi o idee buna sa pui alta schema in locul etajului final.Ai de unde alege.Pui si alt traf, cu tensiune ceva mai mare si adaugi un ventilator controlat de temperatura ca altfel nu iti face fata radiatorul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum