maky_geo Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Salut cum pot programa si eu un tv philips model 14PT1342/20 nu are decat trei tachiuri si nu merge din ele si nici din telecomanda mentionez ca nu am telecomanda originala ci un universal telecomanda raspunde la comenzi dar nu si petntru a intra in meniul de instalare Link spre comentariu
maky_geo Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 revin cu un amanunt eram sa uit procesorul tv este TMP47C1637N-RA19 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Televizorul dumneavoastra este construit pe sasiu L6.1. Pentru programare este nevoie de apasarea simultana a doua butoane (sub un capac). Exista si clone chinezesti, dar se poate utiliza cu succes P1696. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 telecomenzi care merg pe acest tvc...1-- ir352 gbs2-- p1696 pilot3-- com3045 com4-- rc8201 , rc8205 originale sau nu...! Link spre comentariu
maky_geo Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 ok multumesc mult de raspuns va referiti la cele doua butoane care sunt sa inteleg la telecomanda dar eu nu am asa ceva am o telecomanda universala SUPERTEL PILOT asi vrea sa stiu daca pot de pe asta sa fac ceva si ce taste trebuie sa apas de pe ea sa pot intra in meniul de instalare adica cautare programe in banda tv cablu multumesc de raspunsul anterior Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 cele 2 butoane apasate simultan ...se afla sub capacul lui rc7507...un alt echivalent...!ele se mai regasesc si la pozitia 4-- ...insa fara capac ! in rest aveti tasta dedicata install pe care se apasa ...!mai mult ca sigur aveti telecomanda supertel pirat , anume panarama din aceea de 15...20 de ron...! cu aceea nu faceti nimic ...e buna de tomberon ...direct...! Link spre comentariu
lefter Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 iati un 1696 si pe el ai un buton instal cu el poti intra sa cauti programe Link spre comentariu
maky_geo Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 ok multumesc mult de sfat asa este cea pirat trebuie aruncata direct in tomberon multumesc tuturor si va sunt recunoscator cu respect Link spre comentariu
Vizitator marcel1 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 O zi buna tuturor! Asi dori sa va cer un ajutor legat de o telecomanda pilot P1696, pe care l-asi folosi la un TV Philips Model: 2BPT4054/00, cu seria L6.3 AA daca am citit bin, sau in loc de B era 8, adica 28PT4054/00. Telecomanda a fost functionala, pana nu s-a resetat, adica butoanele nu mai corespund functiilor. Ca urmare asi avea nevoie de un cod si metoda prin care se introduce. Daca aveti putin timp si suneteti amabili, va rog sa ma ajutati in aceasta privinta. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Alta telecomanda Pilot P1696 ( ori clona China ).Nu ai ce cod sa mai introduci,telecomanda s-a defectat iremediabil... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Alta telecomanda Pilot P1696 ( ori clona China ).Nu ai ce cod sa mai introduci,telecomanda s-a defectat iremediabil...Telecomenzile pilot se resetau alimentand invers pentru o secunda telecomanda.M-a invatat asta unul de la noi care vindea telecomenzi si era o adevarata enciclopedie a telecomenzilor le stia pe toate din cap daca il sunam si ii spuneam nr de programe si cum afiseaza volumul deja stia ce telecomanda imi trebuie,sincer nu am mai vazut asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum