Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV PHILIPS MODEL 14PT1342/20

Postări Recomandate

Salut cum pot programa si eu un tv philips model 14PT1342/20 nu are decat trei tachiuri si nu merge din ele si nici din telecomanda mentionez ca nu am telecomanda originala ci un universal telecomanda raspunde la comenzi dar nu si petntru a intra in meniul de instalare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maky_geo

4

• misuraelectronic

2

• lefter

1

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Televizorul dumneavoastra este construit pe sasiu L6.1. Pentru programare este nevoie de apasarea simultana a doua butoane (sub un capac). Exista si clone chinezesti, dar se poate utiliza cu succes P1696.

Link spre comentariu

ok multumesc mult de raspuns va referiti la cele doua butoane care sunt sa inteleg la telecomanda dar eu nu am asa ceva am o telecomanda universala SUPERTEL PILOT asi vrea sa stiu daca pot de pe asta sa fac ceva si ce taste trebuie sa apas de pe ea sa pot intra in meniul de instalare adica cautare programe in banda tv cablu multumesc de raspunsul anterior

Link spre comentariu

cele 2 butoane apasate simultan ...se afla sub capacul lui rc7507...un alt echivalent...!ele se mai regasesc si la pozitia 4-- ...insa fara capac ! in rest aveti tasta dedicata install pe care se apasa ...!mai mult ca sigur aveti telecomanda supertel pirat , anume panarama din aceea de 15...20 de ron...! cu aceea nu faceti nimic ...e buna de tomberon ...direct...!

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator marcel1

O zi buna tuturor!

Asi dori sa va cer un ajutor legat de o telecomanda pilot P1696, pe care l-asi folosi la un TV Philips Model: 2BPT4054/00, cu seria L6.3 AA daca am citit bin, sau in loc de B era 8, adica 28PT4054/00.

Telecomanda a fost functionala, pana nu s-a resetat, adica butoanele nu mai corespund functiilor. Ca urmare asi avea nevoie de un cod si metoda prin care se introduce.

Daca aveti putin timp si suneteti amabili, va rog sa ma ajutati in aceasta privinta. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Alta telecomanda Pilot P1696 ( ori clona China ).Nu ai ce cod sa mai introduci,telecomanda s-a defectat iremediabil...

Telecomenzile pilot se resetau alimentand invers pentru o secunda telecomanda.M-a invatat asta unul de la noi care vindea telecomenzi si era o adevarata enciclopedie a telecomenzilor le stia pe toate din cap daca il sunam si ii spuneam nr de programe si cum afiseaza volumul deja stia ce telecomanda imi trebuie,sincer nu am mai vazut asa ceva.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări