Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator cap magnetic

Vizitator cosmin800

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

6

• niq_ro

2

• Guest1

1

• sosoi

1

Top autori în acest subiect

vezi ca daca alimentezi de la 3 bateriute AA de 1,5V si vrei 2Vvv la iesire alea n-au sa te tina mult. si mai e ceva - montajul trebuie sa functioneze de pe la vreo 3-3,5V ca 4,5V vor fi doar la inceput. 2Vvv la 3 V alimentare e cam greu.

Link spre comentariu

pentru:

4.5v, datele problemei stau cam asasursa de alimentare: +4.5v (3x 1.5v)semnal de la cap magnetic: in jur de 10mvce vreau: un semnal de 1v varf la varf intre 0v si 1v, sau 1v si 2v etc ...

solutia mea era una rapida :wink: nu am facut misto :cry: la initierea postului ai cerut ceva sa aiba la iesire 100mV si nimic de alimentare...nu vad rostul alimentarii din 3 baterii de 1,5V cand ai nevoie de semnal pentru un amplificator de putere mare.. sau ma insel? nu e mai simplu un preamplificator alimentat la 12-20V eventual si simetric din amplificator? capul ala magnetic nu e de la un casetofon portabil?spune exact ce aplicatie ai si ce vrei sa faci... ca sa ti se raspunda exact....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări