Vizitator access Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Salutari tuturor , sunt nou in domeniul automatizarilor . Problema se pune in felul urmator: am un releu programabil asemanator cu http://i36.tinypic.com/18ghow.png cu care vreau sa comand niste SSR-uri de 25A . Aceste SSR-uri vor comanda lumina din apartament .Intrebarea mea... vor rezista la un apartament , unul pentru fiecare camera (doua la numar) , baie , bucatarie , hol. Folosesc aceste piese doar pentru ca le-am adunat dea lungul timpului . Cu acel releu se poate face mult mai multe dar pentru monent raman la varianta asta. Acele SSR-uri vor rezista la un scurtcircuit pe instalatie? Link spre comentariu
mila Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Ajung 25A si pune sigurante! Link spre comentariu
bassbox Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 La SSR-uri se recomanda "prosistori" ,care sunt niste sigurante fusibile ultrarapide ,special concepute pentru tiristori si alte componente electronice de comutatie.Dar dupa parerea mea in cazul unui scurt circuit,trebuie si un pic de noroc:s-ar putea sa te salveze si un fuzibil rapid obisnuit,dar s-ar putea sa nu te salveze nici prosistorul. Link spre comentariu
Vizitator access Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 pe ssr-uri cand le-am cumparat aveau ceva asemanator unui condensator ceramic , ca si diametru 12-15 mmVoi folosi sigurante automate F+N de 10A Link spre comentariu
bassbox Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 La SSR-uri sunt prea lente sigurantele automate,nu se recomanda .Daca nu ai posibilitatea sa pui prosistori,pune macar fuzibili rapizi. Link spre comentariu
MariusTehnik Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 fa o poza cu ceea ce erau pe ssr-uri , poate ne dam seama Link spre comentariu
Vizitator access Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 La SSR-uri sunt prea lente sigurantele automate,nu se recomanda .Daca nu ai posibilitatea sa pui prosistori,pune macar fuzibili rapizi.imi poti da mai multe impormati despre acei prosistori si fuzibilii rapizi ? Link spre comentariu
Vizitator access Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 La SSR-uri se recomanda "prosistori" ,care sunt niste sigurante fusibile ultrarapide ,special concepute pentru tiristori si alte componente electronice de comutatie.Dar dupa parerea mea in cazul unui scurt circuit,trebuie si un pic de noroc:s-ar putea sa te salveze si un fuzibil rapid obisnuit,dar s-ar putea sa nu te salveze nici prosistorul.Acuma vad ce e acel "prosistor" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum