Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MULTITECH CTV6030

Vizitator mad_max

Postări Recomandate

Vizitator mad_max

salut baieti

un preten are un tv MULTITECH CTV6030 luat la second, si dupa un timp ia aparut imaginea ca un trapez (adica 2 bucle (arce de cerc) negre , una in stinga si alta in dreapta). La putin timp dupa aceea iau disparut buclele acelea (imaginea fiind pe tot ecranul) dar imaginea are un contur sa zic asa in forma buclelor (acelea care au disparut) si imaginea este mai umflata.

din citestiu eu este o rezistenta de 1 ohm dar nu stiu car este(din cite tin minte e in paralel cu o bobina), dar asta cind ramineau buclele; dar acum nu mai stiu ce poate fi :

-vreun condeu

-sau din service mode se poate regla?

-sau doamne fereste vreun integrat?

va rog daca aveti vreo schema careva

multumesc

[email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

1

• atilalukinich

1

Top autori în acest subiect

pana nu ne spui cu ce este facut est-vestul , nu putem sa stim cum de ia aparut imaginea ca un trapez cu doua arce de cerc ( fa-ne te rog un desen )

o fi vreun condeu , n-o fi ... timpul le rezolva pe toate :jy07: :jy07: :mrgreen: :mrgreen: :jy07: :jy07: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :crazy: :crazy: :naughty: :naughty:

Link spre comentariu
Vizitator mad_max

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: clepsidra trebuia sa zic nu trapeznu mam uitat ce integrat e la E-Wtrebe sa ma duc la om sa vadcel putin stiu ca ai inteles care e problema :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mad_max

ehei pina m-am dus eu la pretenu ala al meu sa vad ce integrat are in E/V i s-a dus de tot tvul

lam desfacut si cred ca integratul care il cautam era varza (spart in ultimu hal ca nam mai descifrat nimic din el; un DIP8).

am mai notat ceva piese de pe acolo poate va dati seama:

BUZ90F si TDA4605-3 in sursa

SAA5281ZP/T (asta nu stiu ce face dar nu cred ca asta e procu)

si mai scrie pe o placutza : BEKO ELECTRONIK 5LZ 192

DACA TREBE MAI MULTE DETALII, asta e , ma duc iar sa vad.... :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări