xcenik Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Intr-o zi nu stiu dn ce motiv cand am ajuns acasa de la fotbal am vrut sa apelez la orange sami verific minute si astea tipic celor cu abonament *115# si spre surprinderea mea trebuie s apas ca nemancatu pe 1 si pe tasta de apelare...lam desfacut totul e ok spre surprinderea mea sistemul de conexiune la display/tastatura se face printro borna mica am curatato si nu are nimic...foaia de taste nu are nimic...nu a fost scapat in apa nimic...l-am resoftat nimic...si luminile de pe partea dreapta nu stau aprinse cum trebuie zici ca sunt stroboscoape cum fac...o fi de la mufa sa uzat si numai face contact?nu stiu? poate ma ajutati cu o sugestie cv MUltumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator fuel4hatred Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Ai rezolvat ceva? Si eu am un E51 si am aceeasi problema. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Folia aceea de la tastatura, are sub ea contactele care sigur au luat apa, sau vreu lichid...trebuie desfacute si curatate....Succes Link spre comentariu
xcenik Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 momentan nam rezolvat nimic o sa il mai desfac sa vad ce pot rezolva revin cu un post pana atunci topicul ramane deschis pt alte sugestimultumesc Link spre comentariu
Vizitator GsmHelp Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 N-ai ce rezolva.Mergi la un service gsm pt ca ai un driver defect care controleaza tastele.Pana nu se inlocuieste,nu-l poti remedia. Ce ai frate cu limba romana de o stalcesti in halul asta? Link spre comentariu
xcenik Postat August 5, 2010 Autor Partajează Postat August 5, 2010 driver de la ce exprimate sa inteleaga tot omu...de la software de la ce ca am resoftat telefonu... Link spre comentariu
MihaiGSM Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Este vorba de driverul ESDA. Ti-am atasat poza. Link spre comentariu
xcenik Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 am inteles:-?cine mai are ceva de adaugat este liber sa posteze Link spre comentariu
xcenik Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 AM REZOLVAT CAZUL...Era de la folie...am inlocuit folia de la tastatura si merge perfect acum...recomand si celor care au avut aceleasi probleme sa il duca in service si se rezolva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum