Vizitator almaro76 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Buna ziua tuturorDragi colegi... de unde pot achizitiona componente sau placi electronice pentru lcd-uri ca m-am umplut in service cu asemenea tv-uri dar pe net nu am gasit decat cateva invertoare. si atat.Am inteles ca sunt la discretie placi pentru tv-urile chinezesti si ca ar mai fi si cateva modele de digitale universale, dar nu am gasit nici un cuvant despre ele pe google(in Romania)Va rog cei care stiu de unde se pot achizitiona aceste piese sa posteze aici cateva adrese sau pe PM fiindca sunt convins ca sunt multi depanatori care au nevoie de asemenea informatie.Eu personal am cautat un panel lcd si vreo doua placi de baza care sunt varza si trebuiesc inlocuite cu totul Dar din pacate goagalu nu ma ajutat prea mult.Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Incearca aici poate te ajuta cineva ...... viewforum.php?f=93viewforum.php?f=60 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum